Dijelovi koji bolje rade

Originalni dijelovi Volvo nemaju samo garanciju kvaliteta. Konstruisani su prema našim specifikacijama i proizvedeni prema beskompromisnim standardima. Također se strogo ispituju. Savršeno odgovaraju. I pružaju vam miran san koji zaslužujete. 

Nikada niste daleko od rezervnih dijelova koji vam trebaju

Pravi dio. Pravo mjesto. U pravo vrijeme

Uz mrežu radionica na 140 tržišta širom svijeta nikada nećete biti daleko od dijelova i servisa koji će vas vratiti na cestu. Naši napredni logistički sistemi također osiguravaju da ćemo pronaći dio koji vam je potreban i isporučiti ga na efikasan način koji primjenjuje kompanija Volvo.

Vaš radni učinak je naš prioritet

Petnaestogodišnje obećanje proizvodnje

Nije bitno koji kamion Volvo vozite ili kad ste ga kupili – vaš radni učinak naš je prioritet. Zato i dalje proizvodimo i isporučujemo sve bitne dijelove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.

Pronađite dijelove koji su vam potrebni – dostupno ih je više od 100.000

Pronađite savršen dio

Mi proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih dijelova Volvo. A naš katalog dijelova olakšava pronalaženje onoga što vam je potrebno.

Pregledajte brošuru sa dijelovima

Originalni dijelovi Volvo – 12 bezbrižnih mjeseci

Naši dijelovi su originalni. A mi smo toliko uvjereni u njihov kvalitet da ćemo vam za njih dati garanciju od 12 mjeseci uz neograničenu kilometražu*. 

Ako se dio pokvari tokom prvih 12 mjeseci zbog nedostatka koji je pokriven garancijom, mi pokrivamo popravak ili zamjenu dijela. Ako je nabavljen i postavljen u radionici kompanije Volvo Trucks, pokriven je i rad.

Kao i posljedična šteta na drugim komponentama vašeg kamiona. Također ćemo pokriti troškove dolaska na lice mjesta i troškove popravka, u slučaju da ugrađeni dio kojeg pokriva garancija izazove kvar ili utječe na bezbjednost vašeg kamiona.

*Ne pokriva: filtere, tarne i potrošne materijale.

Zamjenski dijelovi Volvo

Zamjenski dijelovi Volvo su originalni dijelovi Volvo koji se obnavljaju u prvobitno stanje i prodaju po konkurentnoj cijeni. Standardi kvaliteta zamjenskog dijela isti su kao i za potpuno nove dijelove. A dobićete i potpuno jednaku garanciju.

Naš asortiman zamjenskih dijelova jedan je od najširih na tržištu. Pronaći ćete sve od zračnih kompresora, upravljačkih jedinica i kompleta kvačila do motora, mjenjača, turbopunjača i tahografa – po cijeni koju ćete cijeniti i uz standard u koji se možete pouzdati.

VT

Pridružite nam se

Originalni dijelovi Volvo, stručna usluga i serviseri koji sve dobro obavljaju u prvom navratu. Sve to počinje kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera