Ergonomski projektovan odjeljak za vozača

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti. Promjena stepena prenosa. Komande. Prostor za odlaganje. U modelu Volvo FE sve što vam je potrebno za posao nalazi se tačno tamo gdje treba i nadohvat je ruke. To znači manje pokreta. Manje istezanja i napora. Ruke će vam biti više na volanu, a oči nećete skidati sa ceste.

Ergonomski projektovan odjeljak za vozača

Sjedište vozača

To je mjesto na kojem provodite cijeli dan. Zato mora biti savršeno. Redizajnirali smo sjedište u modelu Volvo FE da bismo ga učinili bezbjednijim, elegantnijim i trajnijim. Poboljšano je uporište. Naslon za glavu i sigurnosni pojas sada su ugrađeni. A tkanina otporna na nečistoće, sada dostupna i u varijanti od vinila, nadopunjava ostatak interijera. 

Puno prostora za sve vaše stvari

Puno prostora za vašu opremu

Na komandnoj ploči. U vratima. Iznad glave. Između sjedišta. Razgledajte kabinu modela Volvo FE i pronaći ćete mnogo prostora za spremanje stvari. A možete dodati i više.

Prikaz enterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz unutrašnjeg koncepta kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da budu različite u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

Pronađite najbližeg distributera

Neka vam bude prijatno

Isprobajte sami ergonomsko razmišljanje. Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks spreman vam je pokazati kabinu modela Volvo FE.

Pronađite najbližeg distributera