Ergonomski projektovan odjeljak za vozača

Ergonomsko razmišljanje

Instrumenti. Promjena stepena prenosa. Komande. Prostor za odlaganje. U modelu Volvo FL sve što vam je potrebno za posao nalazi se tačno gdje treba i nadohvat je ruke. To znači manje pokreta. Manje istezanja i napora. Ruke će vam biti više na volanu, a oči nećete skidati sa ceste.

Bezbjedno i udobno sjedište vozača

Sjedište vozača

To je mjesto na kojem provodite cijeli dan. Zato mora biti savršeno. Redizajnirali smo sjedište u modelu Volvo FL da bismo ga učinili bezbjednijim, elegantnijim i trajnijim. Poboljšano je uporište. Naslon za glavu i sigurnosni pojas sada su ugrađeni. A tkanina otporna na nečistoće nadopunjava ostatak interijera. 

Puno prostora za sve vaše stvari

Puno prostora za vašu opremu

Na komandnoj ploči. U vratima. Iznad glave. Između sjedišta. Razgledajte kabinu modela Volvo FL i pronaći ćete mnogo prostora za odlaganje stvari. A možete dodati i više.

Prikaz eksterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da se razlikuju u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

Pronađite najbližeg distributera

Pronađite udobnost

Isprobajte kabinu projektovanu upravo za vas – posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera