Volvo FL: Pomaže u zaštiti svih učesnika u saobraćaju

Bezbjedna kabina Volvo

Kabina modela Volvo FL projektovana je da bi vas zaštitila. A štiti i druge učesnike na cesti i pješake. Ispitivanja sudara, testovi s preprekama, testovi sudara – prošla je sve. Redizajnirano sjedište pričvršćeno je za pod i ojačano. Ugrađeni bezbjednosni pojasevi i nasloni za glavu osiguravaju odličnu otpornost na udarac. A prednji i stražnji sistem za zaštitu od podlijetanja sprečavaju da se automobili zaglave ispod kamiona u slučaju sudara.

Upoznajte se s bezbjednom Volvo kabinom
Volvo elektronski program stabilnosti (ESP)

Elektronski program stabilnosti (ESP)

ESP povećava bezbjednost vozila i stabilnost po pravcu u teškim uslovima te pomaže sprečiti prevrtanje. A isporučuje se kao standardna funkcija na modelu Volvo FL pa ćete već od početka dobiti bolje performanse u vožnji i bolju bezbjednost.

Videosnimka koja objašnjava prednosti potpore za vožnju unutar trake

Potpora za vožnju unutar trake

Napuštanje trake čest je uzrok teških saobraćajnih nezgoda. Po našem mišljenju – prečest. Potpora za vožnju unutar trake kamerom prati oznake na cesti i upozorava vas ako ih nehotice pređete.
Volvo FL: vidite više i budite vidljivi

Vidite bolje. Budite vidljivi. Budite bezbjedni

Inteligentni retrovizori smanjuju mrtve uglove. A prednja dnevna svjetla čine kamion izuzetno vidljivim. To su dobre vijesti za vas, bicikliste u centrima gradova i pješake.

VT

Ozbiljno shvatite bezbjednost

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks rado će vam objasniti sve napredne karakteristike bezbjednosti modela Volvo FL.

Pronađite najbližeg distributera