Da li ste spremni za još jednu nezaboravnu avanturu?

Ove godine, ekskluzivni Klub Globetrotter poziva vas da istražite čari spektakularne Južne Afrike, da izbliza pratite prestižno takmičenje Volvo Ocean Race i da doživite raskoš Mauricijusa. Odlučite se za jednu od specijalnih ponuda kamiona Kluba Globetrotter i karta je vaša.

Plan našeg putovanja u kratkim crtama

Plan našeg putovanja u kratkim crtama

1.-3. dan: boravak u Kejpatunu prepun aktivnosti, obilazak planine Stone, rta Kejp Point, posjeta takmičarskom selu Volvo Ocean Race i degustacija vina u čuvenim vinogradima. 4.-6. dan: nezaboravni obilazak prirodnog rezervata Entabeni, boravak na safariju i posmatranje raznolikog životinjskog svijeta u koji spada i “pet velikih” (Big Five) - lav, afrički slon, bivo, leopard i nosorog. 7.-8. dan: raskošan boravak na Mauricijusu, odmor na plaži i izleti brodom.

Spektakularna Južna Afrika

Spektakularna Južna Afrika

Južna Afrika je jedna od najfascinantnijih i najpopularnijih turističkih destinacija. Predjeli su nevjerovatni, pa na jednom mjestu možete vidjeti i nepregledne plaže i veličanstvene planinske vrhove, i svježe zelenilo vinogorja i savane izgorjele od sunca. Sada je pravo vrijeme da istražite ovu intrigantnu zemlju. Imaćete priliku uroniti u šarenilo Kejptauna, posjetiti neke od najboljih svjetskih vinarija, doživjeti bliski susret sa “pet velikih” divljih životinja, dok na našem safari obilasku posmatrate floru i faunu prirodnog rezervata Entabeni.

Prestižno takmičenje Volvo Ocean Race

Prestižno takmičenje Volvo Ocean Race

Takmičenje Volvo Ocean Race je jedno od najtežih nautičkih takmičenja oko svijeta. Skoro devet meseci, ploveći opasnim morima, posade na velikim jedrilicama prejedre oko 72.000 km, a zaustavljaju se deset puta na pet kontinenata. Pridružite se našem obilasku takmičarskog sela Volvo Ocean Race u luci Kejptauna, gde ćemo upoznati takmičare i izbliza pogledati njihove veličanstvene trkačke jahte. To će biti dan za pamćenje.

Fotografija: Brian Carlin/Team Vestas Wind/Volvo Ocean Race

Raskoš Mauricijusa

Raskoš Mauricijusa

Ako postoji raj na zemlji, to mora da je Mauricijus. Najbolje čuvamo za kraj, pa tako ovogodišnje putovanje Kluba Globetrotter završavamo iskustvom koje će vas potuno razmaziti, na mjestu koje sasvim sigurno ne pripada ovom svijetu. Upijajte zrake sunca, šetajte se po, naizgled, beskrajnim plažama, zaplivajte u toplom moru, uživajte u hladnim napicima ili u bilo čemu što vam padne na pamet. Želimo da se osjećate kao da pripadate društvu odabranih.

Vaše karte za putovanje

Kupovinom jednog ili više Volvo kamiona automatski se kvalifikujete za članstvo u Klubu Globetrotter, kao i za predstojeće putovanje. U nastavku je ovogodišnja specijalna ponuda Kluba Globetrotter za kupovinu kamiona. Razgovarajte sa predstavnikom kompanije Volvo Trucks i zakažite probnu vožnju. Zatim, počnite se pakovati. Obratite se najbližem prodavaču kako biste dobili dodatne informacije.

 

SPECIFIKACIJA

Imate pitanje za nas?

Imate pitanje za nas?

Vaš lokalni Volvo Trucks predstavnik će Vam pomoći. Kontaktirajte ga ili posetite kako biste dobili odgovor na svoje pitanje.

Find your local dealer