Volvo Trucks Priručnik za vozača

Pronađite svoju šasiju u jedinstvenoj verziji Priručnika za vozače Volvo Trucks. Putem priručnika moći ćete da pristupite korisničkom priručniku za svoj jedinstveni kamion, a on sadrži i obrazovne video zapise u kojima su opisane funkcionalnosti nekih karakteristika kamiona. Ako želite da istražite više dostupnih modela Volvo kamiona, možete odabrati i neku od odabranih demonstracijskih šasija. Aplikacija podržava Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX. Aplikacija je trenutno dostupna na engleskom i švedskom jeziku.

Truck Finder – pretraga rabljenih kamiona i prikolica

Ovdje možete pronaći svoj budući rabljeni kamion ili prikolicu! Aplikacija Truck Finder praktična je i pruža jednostavan način pretraživanja i pregleda vaših budućih kamiona i prikolica. Tu možete pregledati pojedinosti kamiona, slike i jednostavno kontaktirati distributera. Dobićete pristup potpunom opisu kamiona, fotografijama u boji i kartama za pronalaženje distributera.

Lokator distributera

Dealer Locator praktičan je i jednostavan način da pronađete najbližeg distributera kamiona Volvo. Na osnovi svoje lokacije pronaćićete najbližeg od 1.200 navedenih distributera. Filtrirajte podržane usluge i pronađite najbližeg distributera koji može da riješi vaš problem.  

Dynafleet

Aplikacija Dynafleet konstantno pruža ažurne informacije o radu kamiona i vozačima u komercijalnim voznim parkovima bez obzira na to gdje se nalazite. To omogućava jednostavno otkrivanje najvažnijih podataka i brzo poduzimanje mjera radi smanjenja troškova i boljeg iskorištavanja vozila.

Owners' Gallery Volvo Trucks

Aplikacija Galerija vlasnika kamiona Volvo Trucks nastavak je dijela galerije vlasnika na uređaju iPhone na adresi http://loadingramp.volvotrucks.com/. Aplikacija vam omogućava pregled slika kamiona koje su poslali ljubitelji kamiona iz svih dijelova svijeta, čitanje tekstova o kamionima i glasanje za omiljeni kamion.