Alati koji znače da ćete manje vremena trošiti na planiranje i administraciju

Jednostavnije planiranje

Uz aplikaciju Driver Times potrošićete manje vremena na planiranje i administraciju. Sada možete vidjeti koliko vremena vozači mogu utrošiti na nove zadatke na osnovi propisa o radnim satima. A podatke o vožnji, odmoru i istovaru možete pregledati za 30 dana unazad, što će vam pomoći u fakturiranju i izračunu plata zaposlenika.

Daljinsko preuzimanje podataka tahografa

Brza i efikasna aplikacija Driver Times omogućava vam preuzimanje podataka tahografa iz ureda, bez obzira na to gdje se nalaze kamion i vozač. To olakšava ažurno vođenje evidencije. A ručna preuzimanja u trajanju od 20 minuta postaju stvar prošlosti.

Uz uštedu od 20 minuta po preuzimanju tahografa na voznom parku od 40 kamiona uštedjećete 13 sati mjesečno. To je cijeli dodatni mjesec godišnje koji se može potrošiti na produktivniji način.

Johan Östberg

Stručnjak za proizvode u kompaniji Volvo Trucks

Najvažnije informacije pomažu vam u održavanju ažurnosti

Jednostavno. Jasno. I u skladu sa zakonom

Propisi o radnom vremenu vozača, radni sati, upravljanje vremenom odmora i još mnogo toga. Dynafleet prati sve aktivnosti vozača prikazom ključnih informacija na ekranu i u izvještajima o aktivnostima vozača. Funkcija Driver Times (Vremena vozača) dodatno pomaže vozaču da uskladi vremena vožnje i odmora u kamionu sa zakonskim zahtjevima i propisima.

Ključne prednosti

  • Automatizovano preuzimanje podataka iz memorije tahografa i digitalnih podataka s kartice vozača. Svi podaci čuvaju se u sistemu Dynafleet i dostupni su u svakom trenutku
  • Funkcija prognoze u aplikaciji Driver times stalno prati vremena vozača i upozorava voditelja voznog parka prije bilo kakvog kršenja
  • Služi kao osnova za ispostavljanje faktura i izračun plaća vozača
  • Lakše upravljanje i zadovoljavanje propisa o radnom vremenu i odmoru vozača
  • Jednostavnije planiranje i administracija
VT

Sada je pravo vrijeme

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pomoći otkriti koje vam usluge Dynafleet odgovaraju i kako ih možete najbolje iskoristiti.

Pronađite najbližeg distributera