Dijelovi koji bolje rade

Originalni dijelovi Volvo nemaju samo garanciju kvaliteta. Konstruisani su prema našim specifikacijama i proizvedeni prema beskompromisnim standardima. Također se strogo ispituju. Savršeno odgovaraju. I pružaju vam miran san koji zaslužujete. 

Nikada niste daleko od rezervnih dijelova koji vam trebaju

Pravi dio. Pravo mjesto. U pravo vrijeme

Uz mrežu radionica na 140 tržišta širom svijeta nikada nećete biti daleko od dijelova i servisa koji će vas vratiti na cestu. Naši napredni logistički sistemi također osiguravaju da ćemo pronaći dio koji vam je potreban i isporučiti ga na efikasan način koji primjenjuje kompanija Volvo.

Vaš radni učinak je naš prioritet

Petnaestogodišnje obećanje proizvodnje

Nije bitno koji kamion Volvo vozite ili kad ste ga kupili – vaš radni učinak naš je prioritet. Zato i dalje proizvodimo i isporučujemo sve bitne dijelove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.

Pronađite dijelove koji su vam potrebni – dostupno ih je više od 100.000

Pronađite savršen dio

Mi proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih dijelova Volvo. A naš katalog dijelova olakšava pronalaženje onoga što vam je potrebno.

Pregledajte brošuru sa dijelovima

ORIGINALNI DIJELOVI VOLVO – DVIJE BEZBRIŽNE GODINE

Naši dijelovi su originalni. A mi smo toliko uvjereni u njihov kvalitet da ćemo vam za njih dati dvogodišnju garanciju na ugrađene dijelove. 

Ako se dio pokvari tijekom prve dvije godine zbog nedostatka koji je pokriven garancijom, mi pokrivamo popravak ili zamjenu dijela.

Potpuna dvogodišnja garancija na ugrađene originalne dijelove Volvo primjenjuje se kada radove izvodi ovlaštena radionica kompanije Volvo. Ona pokriva popravke ili zamjenu dijelova. Pa čak i posljedičnu štetu.

Zamjenski dijelovi Volvo

Zamjenski dijelovi Volvo su originalni dijelovi Volvo koji se obnavljaju u prvobitno stanje i prodaju po konkurentnoj cijeni. Standardi kvaliteta zamjenskog dijela isti su kao i za potpuno nove dijelove. A dobićete i potpuno jednaku garanciju.

Naš asortiman zamjenskih dijelova jedan je od najširih na tržištu. Pronaći ćete sve od zračnih kompresora, upravljačkih jedinica i kompleta kvačila do motora, mjenjača, turbopunjača i tahografa – po cijeni koju ćete cijeniti i uz standard u koji se možete pouzdati.

VT

Pridružite nam se

Originalni dijelovi Volvo, stručna usluga i serviseri koji sve dobro obavljaju u prvom navratu. Sve to počinje kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera