Stručnjaci kompanije Volvo Trucks upotrebljavaju samo originalne dijelove Volvo

SUPERIORNO SERVISIRANJE

Niko ne servisira vaš kamion Volvo kao mi. Kada je riječ o nama, znate da se sve obavlja kako treba. Bez prečica. Bez iznenađenja. Naši tehničari su stručnjaci sa certifikatom. Oni imaju cijeli komplet posebnih alata, kao i sve potrebne dijagnostičke sisteme i baze podataka. I uvijek koriste samo originalne dijelove Volvo. A kada dijelove ugradi ovlaštena radionica kompanije Volvo, primjenjuje se dvogodišnja garancija na ugrađene dijelove. Uz Volvo znate da se vaš kamion, kao i vaš posao, servisiraju na način koji zaslužuju.

Saznajte više o originalnim Volvo dijelovima
Planirano preventivno održavanje najbolji je način da postignete bolju radnu učinkovitost

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

Preventivno održavanje najbolji je način izbjegavanja neplaniranih prekida posla. Prilikom servisiranja mijenjamo filtere i maziva, obavljamo različita podešavanja i preglede kojima se rješavaju manje poteškoće prije nego što prerastu u veće i skuplje probleme.

Više o Volvo servisnim ugovorima
Pomoći ćemo vam da sastavite plan servisa koji odgovara vašim potrebama

Vaš lični plan

Mi ne samo što vjerujemo u preventivno održavanje, već smo uvjereni i da ga možemo prilagoditi vašem kamionu ili poslu. Prijavite se za besplatni plan servisiranja. Za utvrđivanje savršenog nivoa održavanja i izradu plana servisiranja koji tačno zadovoljava vaše potrebe, potrebne su vam samo kratke konsultacije. Tako ćete unaprijed znati kada će vaš kamion biti u radionici, kao i sve troškove.

VT

Originalna ponuda

Posjetite svog distributera kompanije Volvo i saznajte više o Originalnom servisu Volvo i prednostima koje on donosi vašem poslovanju.

Pronađite najbližeg distributera