Kamioni

Spremni. Krenite. Električni.

Olakšana elektromobilnost. 

Prelazak na elektromobilnost mogao bi izgledati kao veliki skok. Tu smo da sve učinimo što je moguće jednostavnijim – od definiranja pravog kamiona do rješavanja svih nedoumica koje imate u vezi s punjenjem, radnim dometom i dostavljanjem isporuka. Bilo da isporučujete u gradovima ili između njih, možemo vam pružiti rješenje za električni transport s nultom emisijom izduvnih plinova. Bit ćemo vaša glavna tačka kontakta. Solidan partner odlučan da vašu tranziciju učini uspješnom, a da neophodna smanjenja CO2 postanu stvarnost. 

  • Godine iskustva iz stvarnog života u elektromobilnosti.
  • Jedna tačka kontakta za sve vaše potrebe za elektromobilnošću.
  • Fleksibilni i pouzdani kamioni uz finansiranje kompanije Volvo 
  • Vodič za najbolje postavke punjenja za vaše uslove
  • Planiranje rute i veliku posvećenost neprekidnom radu
  • Digitalno upravljanje voznim parkom i izvještaji o zaštiti okoliša

Cijeli asortiman. Sve je spremno. Električni.

Počeli smo s električnim vozilima

 

Iskustvo učenja s Volvom bit će dragocjeno prilikom povećanja kapaciteta.

Pređite na električna vozila u samo četiri koraka

Prelazak na elektromobilnost može biti jednostavan proces, barem ako to učinite s nama. U proteklih nekoliko godina pomogli smo mnogim kompanijama s njihovim transportnim rješenjima.

1. Zašto biste prešli na električni pogon? Definirajte svoj poslovni slučaj

Sada je savršeno vrijeme za prelazak na električni prijevoz. Možda želite imati prednost u odnosu na konkurenciju ili ispuniti zahtjeve svojih kupaca u pogledu održivosti. Pomoći ćemo vam da definirate svoj poslovni slučaj na osnovu svog poslovanja, ciljeva i ambicija.

2. Recite nam šta tražite

Pomoći ćemo vam oblikujete svoje operativne zahtjeve i razradite varijable poput potrošnje energije, kapaciteta opterećenja, radnih sati i potencijalnih utora za punjenje. Zatim ćemo vam pomoći da ih pretvorite u transportna rješenja.

3. Zajedno ćemo definirati rešenje…

Na osnovu načina na koji vodite svoju kompaniju, predstavit ćemo rješenje koje vam odgovora – sa svime, od kompletnih vozila, preko planova punjenja i opreme, do usluga koje će maksimalno povećati vaš domet i osigurati isporuku. 

4. … onda dostavljajte!

Mi ćemo specificirati, izraditi i isporučiti vaše kompletne kamione s nadgradnjom. Također ćemo pomoći oko planova punjenja i opreme. Zajedno ćemo postaviti okvir podrške oko kojeg smo se dogovorili, a onda je vrijeme da se pripremimo za rad.

Kontakt

Brošura Prelazak na električna vozila

Česta pitanja o elektromobilnosti

Naše usluge podrške za električna vozila