Kamioni

Bilo koji kamion. Potpuno električni.

Namjenski električni kamioni. Prema nultoj stopi emisije.

Olakšana elektromobilnost. 

Prelazak na elektromobilnost mogao bi izgledati kao veliki skok. Tu smo da sve učinimo što je moguće jednostavnijim – od definiranja pravog kamiona do rješavanja svih nedoumica koje imate u vezi s punjenjem, radnim dometom i dostavljanjem isporuka. Bilo da isporučujete u gradovima ili između njih, možemo vam pružiti rješenje za električni transport s nultom emisijom izduvnih plinova. Bit ćemo vaša glavna tačka kontakta. Solidan partner odlučan da vašu tranziciju učini uspješnom, a da neophodna smanjenja CO2 postanu stvarnost. 

  • Godine iskustva iz stvarnog života u elektromobilnosti.
  • Jedna tačka kontakta za sve vaše potrebe za elektromobilnošću.
  • Fleksibilni i pouzdani kamioni uz finansiranje kompanije Volvo 
  • Vodič za najbolje postavke punjenja za vaše uslove
  • Planiranje rute i veliku posvećenost neprekidnom radu
  • Digitalno upravljanje voznim parkom i izvještaji o zaštiti okoliša

Cijeli asortiman. Sve je spremno. Električni.

Počeli smo s električnim vozilima

 

Iskustvo učenja s Volvom bit će dragocjeno prilikom povećanja kapaciteta.

Pređite na električna vozila u samo četiri koraka

Prelazak na elektromobilnost može biti jednostavan proces, barem ako to učinite s nama. U proteklih nekoliko godina pomogli smo mnogim kompanijama s njihovim transportnim rješenjima.

1. Zašto biste prešli na električni pogon? Definirajte svoj poslovni slučaj

Sada je savršeno vrijeme za prelazak na električni prijevoz. Možda želite imati prednost u odnosu na konkurenciju ili ispuniti zahtjeve svojih kupaca u pogledu održivosti. Pomoći ćemo vam da definirate svoj poslovni slučaj na osnovu svog poslovanja, ciljeva i ambicija.

2. Recite nam šta tražite

Pomoći ćemo vam oblikujete svoje operativne zahtjeve i razradite varijable poput potrošnje energije, kapaciteta opterećenja, radnih sati i potencijalnih utora za punjenje. Zatim ćemo vam pomoći da ih pretvorite u transportna rješenja.

3. Zajedno ćemo definirati rešenje…

Na osnovu načina na koji vodite svoju kompaniju, predstavit ćemo rješenje koje vam odgovora – sa svime, od kompletnih vozila, preko planova punjenja i opreme, do usluga koje će maksimalno povećati vaš domet i osigurati isporuku. 

4. … onda dostavljajte!

Mi ćemo specificirati, izraditi i isporučiti vaše kompletne kamione s nadgradnjom. Također ćemo pomoći oko planova punjenja i opreme. Zajedno ćemo postaviti okvir podrške oko kojeg smo se dogovorili, a onda je vrijeme da se pripremimo za rad.

Kontaktirajte svog prodavca Volvo Trucks vozila

Česta pitanja o elektromobilnosti

Naše usluge podrške za električna vozila