Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×

Moderna klasika

Ponuda Classic Volvo kamiona obuhvata već potvrđena transportna rješenja koja su projektovana da poboljšaju vašu efikasnost i produktivnost. Asortiman Classic dostupan je paralelno s novim kamionima Volvo i isporučuje se u istom kvalitetu i lakoćom vlasništva na koje ste navikli kod kompanije Volvo Trucks.

Volvo FH16 Classic

Namijenjen najtežim i najzahtjevnijim poslovima 

Volvo FH Classic

Napravljen za duga putovanja sa teškim teretom 

Vrijeme koje je preostalo da naručite klasični kamion za sebe

Volvo FMX Classic

Građevinski div 

Volvo FM Classic

Prilagodljiv za skoro sve transportne zadatke 

Neograničeno izdanje brenda Volvo

Definisan u skladu sa prirodom, imajući vozača na umu 

Countdown for Classic Trucks

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Looking for a top-class truck? Then don’t miss out on this opportunity. Select your favourite truck from the Volvo Classic range. You can look forward to a modern, high-performing classic – tailored exactly to your needs and preferences. Sales end soon – so order your Volvo Classic today!

Volvo FH16 Classic

Volvo FH Classic

Volvo FM Classic

Volvo FMX Classic

Garancija za vaš kamion

Vaš novi kamion dolazi iz kompanije Volvo sa garancijom od 12 mjeseci za vozilo i 24 mjeseca za pogonski sklop. Ove garancije zajedno čine sveobuhvatan paket pogodnosti koje vas štite od grešaka u proizvodnji. Bilo koji neispravan dio će biti besplatno popravljen ili zamijenjen u ovlaštenom servisu kompanije Volvo.

Garancija za vozilo važi za period od 12 mjeseci od datuma isporuke bez obzira na pređenu kilometražu. Garanicja za pogonski sklop vrijedi 24 mjeseca od datuma isporuke ili do 300.000 pređenih km. Vaš prodavac vas može upoznati sa svim detaljima o uslovima i odredbama garancije.