Kamioni

Povedite svoju posadu

KABINA ZA POSADU, KOMPANIJE VOLVO TRUCKS

Da li su vam za poslovanje potrebne i druge osobe pored vozača i suvozača? Volvova kabina za posadu može primiti do devet članova. Svi mogu ući i izaći iz kabine brzo i sigurno. Uz kabinu za posadu, kamionu pravimo tako da je nadgradnja karoserije izuzetno jednostavna. Saznajte više.

 

Projektovano za vaše poslovanje

Ovisno o vašim potrebama, možete dobiti kabinu za posadu s raznovrsnim konfiguracijama sjedišta. Na primjer, u jednom vatrogasnom vozilu možete dobiti mjesta za najviše devet vatrogasaca. Dvojica naprijed, tri u srednjem redu i četiri u zadnjem redu. Ako želite, kabinu možete opremiti odvojenim grijanjem kabine u mirovanju i klima-uređajem za posadu.

Efikasno i sigurno

Znamo koliko je važno što brže i sigurnije ući i izaći iz kabine. Vrata se otvaraju pod širokim uglom. Dobro pozicionirane ručke i stepenici čine ulazak i izlazak jednostavnim. Sva sjedišta imaju sigurnosne pojaseve, a kabina za posadu je, naravno, prošla test na udar.

Namijenjeno za nadgradnju

Nadgradnja za vaš kamion je vjerovatno složena i treba joj sav mogući prostor koji možete obezbijediti. Zbog toga smo odlučili da pomognemo proizvođačima karoserijske opreme i olakšamo proces nadgradnje. Glavne komponente kao što su rezervoari za gorivo, akumulatora i sistem za obradu ispušnih plinova, nalaze se ispod kabine.

Pripremljen za nadgradnju

Kako bi se smanjilo vrijeme potrebno za nadgradnju karoserije i izbjeglo demontiranje unutrašnjih ploča, električna instalacija je već pripremljena sa prethodno usmjerenim žicama i unaprijed definisanim tačkama električnog kontakta.

Snaga za teške zadatke

Odaberite između D11 i D13 motora i široke palete pomoćnih pogona. Za poslove koji iziskuju veliki kapacitet, dostupni su pomoćni pogoni sa obrtnim momentom do 2000 Nm.

Dostupno za ove kamione

Želite prilagoditi kamion za cijelu posadu?

Razgovarajte s prodavcem.