Kamioni

Stvoren za teške zadatke

BRANIK ZA TEŠKE USLOVE RADA KOMPANIJE VOLVO TRUCKS

Zahtjevni prevozi na duge relacije? Izazovna gradilišta? Jezivi putevi za sječu? Branik za teške uslove je napravljen za najzahtjevniju upotrebu u nesvakidašnjim uslovima. Isporučuje se kao standardna oprema uz Volvo FMX, ali je također dostupan i za Volvo FH i Volvo FH16.

Robustan dizajn

Branik za teške uslove je izrađen od visokokvalitetnog čelika debljine 3 mm. Djelimično je prekriven debelim polipropilenskim premazom, zbog čega je manje podložan ogrebotinama. Snažan je i robusno dizajniran da zaštiti vaš prednji dio od ogrebotina, udubljenja i slomljenih farova na bilo kakvom terenu. 

Povećajte svoj radni učinak

Branik je jako izdržljiv. U slučaju da ga pak udarite toliko jako da ga treba popraviti, to neće predstavljati nikakav problem. Branik se sastoji od tri dijela sa pristupačnim vijcima, što znači da čak i sami možete zamijeniti oštećene dijelove, čime ćete uštediti na odlascima u radionicu i povećati radni učinak.

Ulazna stepenica za teške radove

Opremite kamion branikom za teške uslove rada sa ulaznom stepenicom za teške poslove. Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, sklopiva stepenica može izdržati manje udarce iz svih smjerova, a da se pri tome ne slomije.

Dostupno za ove kamione

Kuc, kuc

Želite li kamion za težak teren? kontaktirajte lokalnog distributera.