Priručnik za vozače

Volvo Trucks

Priručnik za vozače

Ovdje možete pregledati svoj jedinstveni Priručnik za vozače, zavisno od broja šasije kamiona i željenog jezika. Priručnik je dostupan u različitim formatima i prikazuje samo informacije relevantne za vašu konfiguraciju kamiona. Da biste vidjeli internet verziju, kliknite na dugme u nastavku. Ili odaberite jednu od ostalih dostupnih opcija.

Priručnik za vozače kao aplikacija

Mobilna aplikacija

Priručnik za vozače možete preuzeti kao aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Jednostavno ga preuzmite putem usluge App Store (iOS) ili Google Play (Android), a zatim unesite jedinstveni broj šasije i željeni jezik.

Priručnik za vozača na servisu iTunes Priručnik za vozača na servisu Google Play
Priručnik za vozače u pdf formatu

PDF format

Kliknite na donju vezu da biste preuzeli vlastiti Priručnik za vozače kao pdf dokument. Informacije se zasnivaju na vašem jedinstvenom broju šasije i željenom jeziku.

Preuzmite pdf verziju
Priručnik za vozače na integrisanom ekranu

Integrisani ekran

Priručnik za vozače također možete pregledati putem posebne aplikacije na integrisanom ekranu kamiona. Ovdje možete pristupiti svim raspoloživim funkcijama vašeg kamiona na željenom jeziku.

Štampani Priručnik za vozače

Ponovno štampanje priručnika

Ako ste izgubili priručnik ili želite naručiti novu verziju na nekom drugom jeziku, jednostavno se obratite svom distributeru koji će vam pomoći da ga naručite.

Pronađite distributera
Pronađite najbližeg distributera

Treba vam više informacija o Priručniku za vozače?

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks pronaći će rješenje za vas.

Pronađite najbližeg distributera