Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Volvo FE za regionalnu i gradsku distribuciju

Odličan za gradske uslove

KABINA ZA VOLVO FE

Kompaktan. Pouzdan. I ponosan što je Volvo. Volvo FE ističe se među kamionima za gradsku i regionalnu distribuciju. Sa aerodinamičnom kabinom, jedinstvenim svjetlima u obliku slova V i naglašenim funkcijama sigurnoti, on zauzima mjesto među vozilima najvišeg kvaliteta u svojoj klasi.

Volvo FE, član porodice Volvo

Dio porodice

Malo zaobljen, aerodinamičan dizajn. Hrabre linije i grafika. Prepoznatljiva svjetla V-oblika. Volvo može biti manji, ali to znači da je i agilan i lagan, a te dvije karakteristike veoma su cijenjene kada je riječ o gradskoj vožnji. Upoznajte ravnopravnog člana Volvove premijum porodice kamiona.

Volvo FE exterior grille

Znak prepoznatljivosti

Prestižni simbol je na modelu Volvo FE postavljen visoko na prednjem dijelu vozila, bliže vozaču. Na ovaj način se ističe kako je vozač blizak ugroženim učesnicima u prometu. Zbog toga kamion ostavlja jači utisak pristupačnosti u gustom saobraćaju.

Volvo FE exterior blue truck turning

Neka zrak struji

Blago zaobljen, aerodinamičan dizajn modela Volvo FE smanjuje otpor zraka, čime se poboljšavaju vozna svojstva i štedi gorivo. A uz prepoznatljivu prednju masku sa saćastim uzorkom omogućava efikasniji protok zraka koji pruža lakše i bolje hlađenje motora i proces naknadne obrade ispušnih plinova.

Krovni deflektori zraka

Krovni deflektor zraka smanjuje otpor zraka. Kombinujte ga sa sjenilom za zaštitu od sunca i bočnim deflektorima za još bolje rezultate.

Koncept trodjelnog branika

Inovativni koncept branika podrazumijeva čelične uglove izuzetno otporne na udar. A ako se neki dio ošteti, lako ga je zamijeniti. To za vas znači niže troškove popravki.

Pronađite savršenu kabinu

Prikaz eksterijera, pogled od 360˚

U nastavku se nalazi interaktivni prikaz kabine. Kliknite na okvire s tekstom da biste saznali više. Kliknite na „Cijeli ekran“ za još bolji doživljaj. Opisane karakteristike i funkcije su opće i mogu da budu različite u odnosu na karakteristike i funkcije vašeg kamiona.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Zaustavite se i dobro pogledajte

Sami odlučite da li je Volvo FE najzgodniji kamion za distribuciju na cesti. Jednostavno posjetite lokalnog zastupnika kompanije Volvo Trucks.