Kamioni

Uklapanje

Eksterijer kabine za Volvo FE

Kompaktan, samouvjeren i bez sumnje Volvo. Volvo FE savršeno se uklapa na cesti. Prepoznatljiva svjetla u obliku slova V, veliki prozori i niska kabina pokazuju da je ovaj Volvo kamion napravljen za urbano okruženje.

Niska i kompaktna

Jasno možete vidjeti da je Volvo FE napravljen za urbano okruženje. Vanjske dimenzije kabine su kompaktne i bez obzira na model kabine, položaj za vožnju je blizu ulice. Sa sjedišta vozača imate najbolju mogućnost da uspostavite kontakt očima s drugim učesnicima u saobraćaju. A ako želite da se još više približite tlu, tu je kabina s niskim ulazom.

Kakav je vaš tip kabine?

Odaberite između četiri različita modela kabine. Svaki je poseban u zavisnosti od toga da li želite zaista kompaktan format kabine, trebate više unutrašnjeg prostora ili tražite zaista niski ulaz.

Koncept trodjelnog branika

Inovativni koncept branika podrazumijeva čelične uglove izuzetno otporne na udar. A ako se neki dio ošteti, lako ga je zamijeniti.

Veliki prozori

Sve kabine kamiona Volvo FE nude velike prozore za odličnu vidljivost. Ako želite još više poboljšati svoju direktnu vidljivost, svoj Volvo FE možete nabaviti s brojnim dodatnim prozorima.

Imate li pitanje?

Vaš lokalni distributer kamiona Volvo Trucks ima odgovor. Svratite, nazovite ih ili ih zamolite da dođu vama.