Kamioni

Prilagođeno za vašu produktivnost

Šasija za Volvo FH

Bez obzira na vaše transportne potrebe, želite kamion sa šasijom izgrađenom da izdrži zadatke koje ćete stavljati pred nju. Vašu šasiju prilagođavamo tako da podržava uspjeh vašeg poslovanja, koristeći komponente i sisteme koji će garantovano da rade pouzdano u dugom periodu. Ovo je radni mehanizam kome možete vjerovati.

Vaš Volvo FH je precizan alat na cesti. Možete dobiti kamion sa potpuno vazdušnim vješanjem, kako za zahtjevna duga putovanja sa teškim teretom, tako i za građevinske radove. Uz Volvo dinamičko upravljanje, teško je uskladiti upravljivost i osjećaj.

Možemo vam napraviti Volvo FH spreman za vuču ekstremno teških tereta u teškim uslovima ili lagani tegljač za upotrebu na putu. A oba modela polaze od istog koncepta šasije. Volvo FH se često povezuje sa transportom visokog tempa, odnosno duga putovanja sa teškim teretom, ali on se može prilagoditi i za zahtjevnije uslove.

Više o lakšim kamionima 

Istražite specifikacije šasija 

Podizanje tandemske osovine

Koristite podizanje osovine ali samo kada vam je potrebno. Podizanje tandemske osovine vam omogućava da odvojite i podignete zadnju osovinu pogona nakon istovara. Kao i kod prateće osovine, to značajno poboljšava radijus zaokretanja, smanjuje trošenje guma i potrošnju goriva.

Više o funkciji podizanja tandemske osovine

Kamioni sa pet osovina

Prevozite teške terete? Možete odabrati kamion sa pet osovina, koji ćemo isporučiti direktno iz fabrike. Brže ćete dobiti svoj kamion i smanjiti troškove prilagođavanja. A dobićete kamion s potpunim odobrenjem tipa vozila. Također ćete moći iskoristiti punu garanciju Volvo i postoprodajnu podršku kompanije Volvo, što može dugoročno smanjiti vaše operativne troškove.

Opcije za brzu izradu

Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama specifikacija, Volvo FH se brzo i jednostavno priprema za svaki tip nadgradnje karoserije. Modul za proizvođače karoserijske opreme je jednostavan za upotrebu, dok Volvova uputstva za postavljanje karoserijske opreme omogućavaju pristup svim potrebnim tehničkim nacrtima i dijagramima električnih instalacija putem interneta. Sve što je potrebno za fino podešavanje vašeg poslovanja.

Saznajte više o Volvovim uputstvima za montažu nadogradnje

OTKRIJTE PUNI POTENCIJAL

Vaš prodavac će vam pomoći da prilagodite šasiju modela Volvo FH.