Kamioni

Evolucija dugih putovanja sa teškim teretom

Spoljašnjost kabine modela Volvo FH

To je Volvo FH koji se izdvaja i kakvog ga znate, vrhunsko iskustvo za duga putovanja sa teškim teretom. Pri čemu je ipak potpuno jasno da je ovo sljedeći korak u evoluciji kamiona.

Oblik kabine karakterišu blaže ivice, a otvori između gornjeg i donjeg prednjeg dijela su manji kako bi se poboljšali aerodinamika i efikasnost.

Ali ono što jasno ukazuje na evoluciju jeste dizajn prednjih svjetala, zbog kojih model Volvo FH ima svoj prepoznatljivi izgled. Prepoznatljive linije prednjih svjetala prate oblik kabine, obavijaju njen prednji ugao i protežu se na bočne strane kabine. Čak i kada nije u pokretu, potpuno je jasno da je ovaj kamion pravljen da pruži maksimalnu efikasnost pri jakom tempu rada. Nova prednja svjetla su dostupna u tri verzije i ne samo da izgledaju dobro, već su prepuna poboljšanih funkcionalnosti.

Također ćete primjetiti da je željezna oznaka sprijeda veća, a kada se približite vratima, primijetićete da ulazne stepenice imaju aluminijske umetke. Detalji koji prave razliku.

Odaberite nivo opreme

Odaberite između četiri različita nivoa spoljašnje opreme i na stotine boja.

Osnovna oprema

Isporučuje se sa crnom rešetkom i grafitno sivim branikom, retrovizorima itd. 

Osnovni sa čvrstom prednjom opremom

Isporučuje se sa grafitno sivim branikom za teške poslove, crnom rešetkom, grafitno sivim branikom, retrovizorima itd.

Poboljšana oprema

Isporučuje se sa rešetkom u boji kabine, aluminijskim detaljima na ulaznoj stepenici. Branik i retrovizori su grafitno sive boje.

Najbolja oprema

Isporučuje se sa rešetkom, branikom, retrovizorima itd. u boji karoserije kabine. Aluminijski detalji na ulaznoj stepenici. 

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.


Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim

Slike spoljašnjosti kamiona Volvo FH

JESTE LI SPREMNI ZA VOLVO FH?

Spreman za putovanje sa vama.