Kamioni

Veća kontrola nego ikada prije

Unutrašnjost kabine modela Volvo FH

Vi ste glavni, i vi ste onaj koji završava posao. Ali sada imate više kontrole nad svime u svom kamionu nego ikad prije. On je projektovan za vas.

Osjećaj evolucije na djelu postaje očigledan čim uđete u kabinu kamiona Volvo FH. Ona se razlikuje od svega na što ste navikli, a opet djeluje veoma poznato. Kada sjednete, sve je smješteno upravo tamo gdje očekujete. Ruka vam prirodno prilazi ručici I-Shift mjenjača, koja je uredno integrisana u sjedište.

Cijeli interfejs za vozača je novi. S većinom funkcija dostupnih pomoću kontrola na upravljaču, dizajniran je tako da vam pomaže da zadržite ruke na volanu i oči na cesti. Pružajući vam potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste uredno obavljali posao i održali prave poslovne marže dok ste u njemu.

Instrument-tabla je u potpunosti digitalizovana i pruža vam nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u bilo kojoj situaciji. Novi bočni ekran od devet inča vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, kao što je osam kamera i aplikacija.

A zahvaljujući upravljanju glasom u kabini kamiona Volvo FH, podrška koju imate sada je još veća.

Unutrašnje površine i materijali nude visok nivo kvaliteta, bez obzira na nivo obloge. Odaberite između tri nivoa opreme i širokog raspona boja. Pronaći ćete svoj stil.

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim

Slike unutrašnjosti modela Volvo FH

ŽELITE ZNATI VIŠE O UNUTRAŠNJOSTI?

Razgovarajte s prodavcem.