Kamioni

Kod kuće čak i kada ste daleko

BORAVAK U KABINI KAMIONA VOLVO FH

Da li često ostajete u svom kamionu preko noći? Ili vam se jednostavno sviđa udobna kabina s puno prostora? Volvo FH preduzima naredni korak u evoluciji života na cesti. Ovdje unutra vam je ugodno, bez obzira na uslove koji vas okružuju. Dobro došli u svoj dom, daleko od kuće.

Volvo FH se isporučuje sa izborom od pet različitih veličina kabine, što omogućava optimizaciju prostora prema vašim potrebama. Sve one nude osjećaj prostranosti sa svjetlošću odozgo. U četiri kabine se mogu smjestiti do dvije osobe koje mogu udobno spavati. Dobar odmor je od ključne važnosti za dobar posao, izolovana kabina i zavjese za zatamnjivanje pomažu vam da nesmetano spavate. Klimatski sistem se može opremiti uređajem I-Park Cool, kako bi se održala savršena temperatura tokom cijele noći.

Postoji takođe puno prostora za sve vaše stvari. Svjetlima, zvukom, zabavnim i drugim funkcijama upravlja se veoma lako sa kontrolne ploče, panela na stražnjem zidu ili glasom. A to je samo početak. Nudimo vam niz drugih dodataka koji život na cesti čine još udobnijim.

Komforno spavanje

Odaberite između madraca sa džepičastim jezgrom i madraca od pjene. Bez obzira na to, dobićete vrhunsku udobnost za odmor. Za još bolji san, krevet se može prilagoditi tako da se poravna nagib prilikom parkiranja na padini.

Dvostruki frižideri

Potreban vam je veliki kapacitet hlađenja? Nema problema. Kabinu Volvo FH kamiona možete dobiti sa dvostrukim frižiderima. Jedan na gornjoj stražnjoj polici, a jedan ispod kreveta.

DODATNA OPREMA ZA VAŠ KAMION

POSTANITE NJEGOV PONOSNI VLASNIK

SPREMNI ZA ŽIVOT NA CESTI?

Vaš prodavac će vam pomoći da prilagodite svoj dom daleko od kuće.