Kamioni

Evolucija za teške zahtjeve

Spoljašnjost kabine modela Volvo FH16

To je Volvo FH16 koji se izdvaja i kakvog ga znate, sa snagom i udobnošću u savršenom balansu. A ipak, potpuno je jasno da je ovaj kamion djelo evolucije.

Oblik kabine koju ima Volvo FH16 karakterišu glatkije ivice, a otvori između gornjeg i donjeg prednjeg dijela su manji kako bi se poboljšali aerodinamika i efikasnost. Jedinstvena Volvo FH16 rešetka ima srebrnu završnicu, nagovještavajući da je u pitanju nešto posebno. 

Ali najjasniji znak evolucije je dizajn prednjih svjetala, koja čine da Volvo FH16 ima svoj prepoznatljivi izraz. Prepoznatljive linije prednjih svjetala prate oblik kabine, obavijaju njen prednji ugao i protežu se na bočne strane kabine. Prednja svjetla imaju crnu temu za Volvo FH16. Kada miruje u mjestu, potpuno je očigledno da je ovaj kamion među najmoćnijim kamionima uopšte, a opet prefinjeniji nego ikad.

Nova prednja svjetla se isporučuju u tri različite verzije i ne samo da izgledaju dobro, već su i obogaćena poboljšanim funkcionalnostima koje život na cesti čine sigurnijim i udobnijim.

Vidjećete i da je željezna oznaka sprijeda veća, a kada se približite vratima, primijetit ćete da ulazne stepenice imaju aluminijske umetke. Detalji koji prave razliku.

Tako izgleda Volvo FH16

Odaberite između tri različita nivoa spoljašnje opreme i na stotine boja.

Osnovna oprema

Isporučuje se sa crnom rešetkom i grafitno sivim branikom, retrovizorima itd.

Osnovni sa čvrstom prednjom opremom

Isporučuje se sa grafitno sivim branikom, crnom rešetkom, grafitno sivim branikom i retrovizorima itd. Prednja svjetla u crnoj temi.

Oprema za Volvo FH16

Isporučuje se sa jedinstvenom srebrnom završnicom na rešetki modela Volvo FH16 i prednjim svjetlima sa crnom temom. Branik, retrovizori i ostalo, obojeno je u boji kabine. Aluminijski detalji na ulaznoj stepenici. 

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

 

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

 

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

DODATNA OPREMA ZA VAŠ KAMION

POSTANITE NJEGOV PONOSNI VLASNIK

Slike spoljašnjosti kamiona Volvo FH16

JESTE LI SPREMNI ZA VOLVO FH16?

Spreman za putovanje sa vama