Kamioni

Vaša kabina, vaš dvorac

Unutrašnjost kabine modela Volvo FH16

Vi ste glavni, i vi ste onaj koji završava posao. Ali sada imate više kontrole nad svime u svom Volvo FH16 kamionu nego ikad prije.

Osjećaj evolucije na djelu postaje očigledan čim uđete u kabinu kamiona Volvo FH16. Ona se razlikuje od svega na što ste navikli, a opet djeluje veoma poznato. Boje, materijali i obloge nepogrešivo su tipični za Volvo FH16. Kada sjednete, sve je smješteno upravo tamo gdje očekujete. Ruka vam prirodno prilazi ručici I-Shift mjenjača, koja je uredno integrisana u sjedište.

Međutim, cjelokupni interfejs za vozača je novi, osmišljen tako da vam omogući da držite ruke za volanom i oči na cesti. Pružajući vam potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da biste uredno obavljali posao i održali prave poslovne marže dok ste u njemu.

Instrument-tabla je u potpunosti digitalizovana i pruža vam nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u bilo kojoj situaciji. Kontrola vuče, koja je jednostavna za upotrebu, omogućava vam bolju vuču tako što ćete je okrenuti u smjeru kazaljke na satu, a na instrument-tabli ćete imati potpunu kontrolu zaključavanja diferencijala i opterećenja na svim osovinama. Novi bočni ekran od devet inča vam pruža kontrolu nad funkcijama kamiona, uključujući do osam kamera i aplikacije.

A zahvaljujući upravljanju glasom u kabini kamiona Volvo FH16, podrška koju imate sada je još veća.

Jedinstvene unutrašnje površine koje ima Volvo FH16 odlikuju se visokim kvalitetom. Jasno je da je ovo udobno onoliko koliko to kamion može biti.

Nivoi opreme

Unutrašnjost modela Volvo FH16 je jedinstvena. Odaberite između dva nivoa opreme. Pored ovoga, možete odabrati boju iz jako velike palete.

Oprema za Volvo FH16

Isporučuje se sa presvlakom od tekstila i kože, gumenim prostirkama, ukrasnom oblogom i ukrasnim obrubima.

Kožna oprema za Volvo FH16

Isporučuje se sa kompletnom presvlakom od kože, gumenim prostirkama, ukrasnom oblogom i ukrasnim obrubima. 

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim

Slike unutrašnjosti modela Volvo FH16

Želite znati više o unutrašnjosti?

Razgovarajte s prodavcem.