Kamioni

Vaš hotelski apartman na točkovima

Živjeti u kabini kamiona Volvo FH16

Želite li prenoćiti sa stilom ili vam samo treba zaista udobna kabina sa puno prostora? Volvo FH16 preduzima naredni korak u evoluciji života na cesti. Ovdje unutra vam je ugodno, bez obzira na spoljne uslove. Uđite!

Odaberite između pet različitih veličina kabina kako biste optimizovali prostor za svoje potrebe. Svi nude ugodan osjećaj prostora, sa svjetlošću odozgo. Četiri naše kabine mogu ugostiti najviše dvije osobe koje mogu udobno spavati, ili jednostavno možete uživati u prostoru samo za sebe. Dobićete idealne uslove za dobar odmor: izolovana kabina i zavjese za zamračivanje pomažu vam da nesmetano spavate. Klimatski sistem se može opremiti uređajem I-Park Cool, kako bi se održala savršena temperatura tokom cijele noći.

Postoji takođe puno prostora za sve vaše stvari. Svjetlima, zvukom, zabavnim i drugim funkcijama upravlja se veoma lako sa kontrolne ploče, panela na stražnjem zidu ili glasom. A to je samo početak. Odaberite iz niza drugih dodataka koji život na cesti čine još udobnijim.

Komforno spavanje

Odaberite između madraca sa džepičastim jezgrom i madraca od pjene. Bez obzira na to, dobićete vrhunsku udobnost za odmor. Za još bolji san, krevet se može prilagoditi tako da se poravna nagib prilikom parkiranja na padini.

Dvostruki frižideri

Potreban vam je veliki kapacitet hlađenja? Nema problema. Kabinu Volvo FH16 kamiona možete dobiti sa dvostrukim frižiderima. Jedan na gornjoj stražnjoj polici, a jedan ispod kreveta.

DODATNA OPREMA ZA VAŠ KAMION

POSTANITE NJEGOV PONOSNI VLASNIK

SPREMNI ZA VRHUNSKI KOMFOR?

Pomoći ćemo vam da napravite pravi izbor.