Kamioni

Evolucija nastala kroz izazove

Eksterijer kabine kamiona Volvo FMX

Ako ste već ljubitelj dizajna Volvo FMX, njegov najnoviji evolutivni pomak vas neće razočarati. On ima potpuno nov, moderan profil, koji je sofisticiraniji i samouvjereniji nego ikad. Postavite pred njega najzahtjevnije zadatke.

Kabina je iznova projektovana sa uspravnim profilom, više unutrašnjeg prostora, izdašnim prozorskim površinama i niskom linijom vrata. Donji prednji dio ističe još više prepoznatljivi čvrsti profil, zajedno s elegantnim prednjim svjetlima u obliku slova V. 

Prepoznatljive linije prednjih svjetala prate oblik kabine, obavijaju njen prednji ugao i protežu se na stražnje strane kabine. Dosljedno istinskom konceptu modela Volvo FMX, robusna prednja strana predstavlja vašu izdržljivu zaštitu, a njeni dijelovi se mogu po potrebi lako zamijeniti.

Također ćete vidjeti da je željezna oznaka sprijeda veća, a kada se približite ulazu, uočićete da ulazne stepenice imaju novi robusni dizajn sa izdržljivom površinom protiv proklizavanja. Na vrhu kabine, u čelični krovni otvor se postavlja šipka za zaštitu u opasnim radnim okruženjima. Detalji koji prave razliku.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim 

Slike spoljašnjosti modela Volvo FMX

Jeste li spremni za Volvo FMX?

Spreman za putovanje sa vama.