Kamioni

Spremni za akciju, kao i za predah

Unutrašnjost kabine kamiona Volvo FMX

Kada ste za volanom modela Volvo FMX, vi ste glavni. Sada imate više kontrole, bolju podršku i više prostora nego ikada prije. Ovo mjesto je prilagođeno vašoj produktivnosti.

Uđite u kabinu kamiona Volvo FMX i imaćete osjećaj da ste kod kuće. Pa ipak je nekako drugačije. Vjerovatno će vaš prvi utisak biti da je prostran i pun svjetlosti. Sve tri verzije kabine nude više prostora.

Jednom kada sjednete, sve se nalazi tamo gdje i očekujete da bude. Pronaći ćete savršen položaj upravljača s funkcijom nagiba upravljačkog vratila, a vaša ruka se prirodno spušta na novu ručicu I-Shift mjenjača, uredno integrisanu u sjedište. Teško da neko drugi ima bolju vidljivost oko kamiona; linija vrata je niska, prozorske površine su izdašne i svaki ugao unutrašnjosti je dizajniran da vam omogući kontrolu.

Osim toga, interfejs za vozača je potpuno nov i dizajniran tako da vam pomogne da zadržite ruke za volanom i pažnju na dešavanjima ispred sebe. U ruke vam stavljamo potpunu kontrolu nad svim što vam je potrebno da posao obavljate precizno i efikasno.

Instrument-tabla je u potpunosti digitalizovana i nudi nove mogućnosti za prilagođavanje radnog okruženja vašim potrebama u bilo kojoj situaciji. Novi bočni ekran od devet inča pruža vam kontrolu nad funkcijama kamiona, kao što su do osam kamera i intuitivno upravljanje vučom.

A zahvaljujući upravljanju glasom u kabini kamiona Volvo FMX, podrška koju imate sada je još veća.

Unutrašnje površine i materijali zrače vrhunskim kvalitetom, bez obzira na nivo opreme. Odaberite između tri nivoa opreme i širokog raspona boja. Pronaći ćete svoj stil.

Nivoi opreme

Odaberite između tri nivoa unutrašnje opreme i širokog raspona boja.

Robusna oprema

Isporučuje se sa vinil presvlakom i gumenim prostirkama. Istražite različite nivoe spoljašnje opreme u Volvo Truck Builderu.

Dinamična oprema

Isporučuje se sa tekstilnom presvlakom i gumenim prostirkama. Istražite različite nivoe spoljašnje opreme u Volvo Truck Builderu.

Progresivna oprema

Isporučuje se sa presvlakama od pliša ili kože i gumenim prostirkama. Istražite različite nivoe spoljašnje opreme u Volvo Truck Builderu.

Dodatna oprema za vaš kamion

Učinite ga svojim

Slike unutrašnjosti kamiona Volvo FMX

Prilagodite svoje radno mjesto

Obratite se prodavcu kako biste stvorili svoje novo omiljeno mjesto.