Oblik prilagođen gradskoj vožnji

Prednja svjetla u obliku slova V pokazuju da je to Volvo

Bilo koji posao. Bilo koja ulica. U bilo kojem trenutku. Volvo FE izgleda kao kod kuće. A uz aerodinamičnu kabinu i prepoznatljiva svjetla V-oblika ne može se poreći da je član porodice.

Udobna i bezbjedna unutrašnjost novog kamiona Volvo FE

Unutra je sve podređeno bezbjednosti i komforu. Prostor, sjedišta, prostor za odlaganje – sve je projektovano za vas. A ergonomski smješteni instrumenti znače da je sve nadohvat ruke.

I-Shift za Volvo FE.

Efikasna potrošnja goriva, podrazumijeva se

Posebno konstruisan motor. Naš pametni mjenjač I-Shift. I mnoštvo usluga za uštedu goriva. Volvo FE predstavlja efikasnu potrošnju goriva na četiri (ili šest) točkova.

Koliko možete uštedjeti?
Radni učinak je jednako profitabilnost

Radni učinak – ostvarite više

Naše usluge i inovacije pomažu u sprečavanju prekida u radu. A ako se oni i dogode, svešćemo ih na minimum. Jednostavnije i bitnije ne može ni biti.

Kako to ostvarujemo
Volvo FE, projektovan za profitabilnu distribuciju

Produktivnost u vožnji

Od ulazne stepenice posebno projektovane za distribuciju do naprednog sistema upravljanja voznim parkom – Volvo FE nosi vašu produktivnost u srcu.

Veća produktivnost
Volvo FE: ozbiljno bezbjedan

Ozbiljno siguran

Niz izuzetnih funkcija bezbjednosti. I kabina projektovana za vašu bezbjednost i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Igrajte na sigurno
Volvo FE pruža sjajna upravljačka svojstva

Vozite jednostavno

U uskom prostoru? Mali radijus okretanja modela Volvo FE, pomoć kod promjene stepena prenosa i napredna ergonomija čine ga nevjerovatno upravljivim.

Pogledajte manevarske sposobnosti u akciji
Pronađite najbližeg distributera

Približite se kamionu Volvo FE

Istražite sve karakteristike modela Volvo FE. Zatim posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks koji će organizovati praktično upoznavanje.

Pronađite najbližeg distributera