Volvo FE, član porodice Volvo

Dio porodice

Malo zaobljen, aerodinamičan dizajn. Hrabre linije i grafika. Prepoznatljiva svjetla V-oblika. Volvo može biti manji, ali to znači da je i agilan i lagan, a te dvije karakteristike veoma su cijenjene kada je riječ o gradskoj vožnji. Upoznajte punopravnog člana porodice Volvo.

Novi izgled kamiona Volvo FE

Znak prepoznatljivosti

Redizajnirani Volvo FE ima klasični metalni znak Volvo podignut s prednje maske na novi, viši i istaknutiji položaj ispod prednjeg stakla. Prednje staklo tako se čini veće, što vozaču pruža utisak da je „bliže“ cesti, a kamion izgleda manje opasno u gustom saobraćaju.  

Kabina novog Volva FE smanjuje otpor zraka

Neka zrak struji

Blago zaobljen, aerodinamičan dizajn modela Volvo FE smanjuje otpor zraka, čime se poboljšavaju vozna svojstva i štedi gorivo. A uz prepoznatljivu prednju masku sa saćastim uzorkom omogućava efikasniji protok zraka koji pruža lakše i bolje hlađenje motora i proces naknadne obrade ispušnih plinova.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Pronađite najbližeg distributera

Zaustavite se i dobro pogledajte

Sami odlučite da li je Volvo FE najzgodniji kamion za distribuciju na cesti. Jednostavno posjetite lokalnog zastupnika kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera