I-Shift povećava produktivnost

I-Shift – naš najbolji mjenjač, ikada proizveden

Jednostavan, pouzdan i izuzetno efikasan, I-Shift je promijenio kamionsku industriju. Vozači ga vole jer nema teško kvačilo, nema palicu s kojom se treba boriti, a svaki stepen prenosa savršeno je vremenski određen. Također štedi do 5% goriva, pa ga vole i operateri.

Kabina kamiona Volvo FE – za veliku udobnost i produktivnost

Savršeno radno okruženje – za rad i odmor

Od trenutka kada se popnete u Volvo FE (pomoću optimizovane ulazne stepenice) do završetka smjene sve je projektovano tako da budete produktivniji na cesti. A i da vam bude udobnije na kraju dana.

Pogledajte u unutrašnjost kabine
Volvo FE ima motor D8K.

Više snage

Snaga od 350 KS za motor D8K čini Volvo FE sposobnijim nego ikada. Omogućava vozaču da obavi više u kraćem vremenu. Veća snaga kako bi se postigla veća produktivnost.

 

Pogledajte specifikacije pogonskih sklopova
Prednja osovina od 9 tona povećava kapacitet opterećenja.

Jedna tona više na prednjoj osovini

Nova prednja osovina omogućava opterećenje do 9 tona, što je jedna tona više u poređenju sa prethodnikom. To znači veću korisnu nosivost ili jednostavno fleksibilnost pri preuzimanju više vrsta zadataka. I dodatnu produktivnost.

Pogledajte specifikacije šasije
Dynafleet maksimalno povećava produktivnost

Dynafleet – maksimalno povećajte svoju produktivnost

Lokacije, tereti i nivoi. Vremena vožnje. Izvještaji o emisijama. Potrošnja goriva. Dynafleet vam pruža podatke o svakom vašem kamionu u stvarnom vremenu te vam pomaže maksimalno povećati produktivnost i donijeti profitabilne odluke.

Pronađite najbližeg distributera

Veća produktivnost

Porazgovarajte s lokalnim distributerom kompanije Volvo Trucks. On tačno zna kako će vas i vaše poslovanje učiniti maksimalno produktivnim.

Pronađite najbližeg distributera