Volvo FH osigurava vašu profitabilnost još od 1993. godine. A to je tek početak

Od svog uvođenja prije dvadeset i pet godina, Volvo FH postavlja nove standarde u svijetu kamiona. To čini i kada je riječ o produktivnosti i profitabilnosti vašeg poslovanja. Da bismo to proslavili, svi ćete dobiti poklon – obećanje da će Volvo FH i dalje podsticati napredak. To znači još bolji radni učinak, novo i revolucionarno razmišljanje o bezbjednosti i rješenja koja ubrzavaju utrku prema nultoj stopi emisije.

San svakog vozača od prvog dana.
Koji se nikada neće promijeniti

Vozači su istinski heroji transportne djelatnosti. A Volvo FH uvijek je bio projektovan tako da im pruži bezbjedno, ergonomsko i udobno radno mjesto. Znamo da su naše inovacije promijenile svakodnevni život vozača nabolje, a taj proces još nije završen. Jer, iako ćemo i dalje unapređivati transportnu djelatnost, jedna stvar uvijek ostaje ista – Volvo FH san je svakog vozača.

Priča koja stoji iza modela Volvo FH

Priča koja stoji iza modela Volvo FH

Inovacije nikada ne prestaju. Godine 1993. ceste su se zauvijek promijenile uvođenjem modela Volvo FH. 25 godina kasnije Volvo FH još uvijek pomiče granice transportne djelatnosti. Međutim, prije uspjeha, bilo je mnogo ozbiljnog rada i teških odluka.

Pogledajte film
Inovacije modela Volvo FH

Evo kako se Volvo FH stalno razvija

Godine 2018. Volvo FH proslavio je prvih 25 godina uspjeha. Da biste mogli stalno podsticati napredak, uvijek morate biti ispred konkurencije. Evo nekoliko primjera kako kompanija Volvo Trucks stalno podstiče napredak.

Više o tome
Volvo FH u početnoj crvenoj boji

Kamion Volvo FH 25 puta je donio inovacije svijetu

Prije 25 godina, kada je prvi put predstavljen, Volvo FH bio je jednako inovativan kao i danas. Pogledajte ove slike na kojima je prikazano 25 prekretnica modela Volvo FH.

Više o tome
Vozači vole Volvo FH

Vozači vole Volvo FH, a Volvo FH voli vozače

Volvo Trucks brine o vozačima. A vozači vole Volvo FH. Pogledajte neobično vjenčanje brazilskog vozača Guilhermea.

Pogledajte film
Pronađite najbližeg distributera

Približite se kamionu Volvo FH

Postavite pitanje. Pronađite dio. Rezervišite servis. Izradite specifikacije za kamion koji vam odgovara. Sve to događa se kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera