Dizajn je veličanje vozača kamiona širom svijeta

Rikard Orell

Direktor za dizajn, Volvo Trucks

Videosnimka o dizajnu kabine kamiona Volvo FH

Projektovanje modela Volvo FH16

Savršeno radno mjesto

Napravili smo Globetrotter sa novim rješenjima. Nenadmašan komfor iznutra. Bezbjednost svjetske klase izvana. Vizuelno fascinantan dizajn koji se ističe na cesti

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

Pronađite najbližeg distributera

Pogledajte ga. Dodirnite ga. Vozite ga

Vaš distributer može vam pokazati model Volvo FH16. I odgovoriti na sva pitanja koja imate o njegovom jedinstvenom dizajnu i fascinantnim karakteristikama.

Pronađite najbližeg distributera