Pogled na kamion Volvo FH16 s branikom za teške uvjete rada sprijeda

Robustan dizajn

Branik za teške uvjete rada je slično kao i branik kamiona Volvo FMX izrađen od visokokvalitetnog čelika debljine 3 mm. Osim toga djelimično je prevučen debelim premazom od polipropilena što ga čini otpornijim na ogrebotine. Izuzetno jak i robustan dizajn štiti vaš kamion od ogrebotina, udubljenja i oštećenja farova na svakakvim terena.

Volvo FH16 s prikolicom tijekom vožnje nizbrdo

Povećajte svoj radni učinak

Branik je jako izdržljiv. U slučaju da ga pak udarite toliko jako da ga treba popraviti, to neće predstavljati nikakav problem. Branik se sastoji od tri dijela s pristupačnim vijcima koji omogućavaju samostalnu zamjenu oštećenih dijelova – čime ćete uštedjeti na odlascima u radionicu i povećati svoj radni učinak.

Stepenica ugrađena u branik za teške uvjete rada

Stepenica na ulazu za teške uvjete rada

Opremite kamion branikom za teške uvjete rada sa stepenicom na ulazu za teške uvjete rada. Zahvaljujući svom fleksibilnom dizajnu, sklopiva stepenica može izdržati manje udarce u svim pravcima, a da se pri tome ne slomi. Stepenica na ulazu za teške uvjete rada dostupna je za veoma visoke šasije.

Pronađite najbližeg distributera

Kuc, kuc

Da li želite da isprobate branik za teške uvjete rada? Zamolite lokalnog distributera kamiona Volvo Trucks da vam da ključeve.

Pronađite najbližeg distributera