Kvalitetan san, podrazumijeva se

I-Park Cool je namjenska, fabrički ugrađena funkcija, potpuno integrisana u sistem za klimatizaciju vozila. Dakle, kada pritisnu visoke noćne temperature, aktivira se parkirni grijač koji omogućava san na željenoj temperaturi sve do jutra.

Uživajte u efikasnom hlađenju

I-Park Cool toliko je efikasan da obezbjeđuje 1.000 W snage tokom cijele noći. Ako se želite odmoriti tokom dana, možete dobiti hlađenje snage 2.500 W u trajanju do sat vremena.

Puna visina u kabinama Volvo FH Globetrotter i Globetrotter XL

Zadržite prostor u kabini za sebe

Posljednja stvar koju bismo uradili sa dodatnim kubnim metrom prostora za stajanje u kamionu Volvo FH16 je ugradnja uređaja za klimatizaciju u kabini. Dakle, nismo to učinili. I-ParkCool potpuno je ugrađen u sistem za klimatizaciju pa sav prostor ostavlja vama.

Volvo FH16 okovan ledom u pustinji

Nemojte baciti ni kap goriva

Postavljanje klima-uređaja na krov možda je uobičajena praksa, ali sigurno nije ekonomičan izbor. I-Park Cool je ugrađen, čime se vaša aerodinamika i potrošnja goriva održavaju tačno kako treba.

Tih noćni san u modelu Volvo FH16

Tih noćni san

I-ParkCool je 20 dB tiši od dugih sistema za klimatizaciju. To znači 75% manje registrovane buke, kvalitetniji san i mnogo ljepša jutra.

Pronađite najbližeg distributera

Vrijeme za hlađenje?

Krenite svom distributeru kompanije Volvo Trucks na demonstraciju sistema I-Park Cool i saznajte više informacija o inteligentnom modelu Volvo FH16.

Pronađite najbližeg distributera