Saznajte više o našem Volvo Zlatnom servisnom ugovoru za kamione Volvo FH

100-procentni radni učinak – zagarantovan

Vrhunski dizajn, superiorno servisiranje i široka mreža za podršku. Dodajte telematsku tehnologiju i Volvo Zlatni servisni ugovor i dobićete garanciju 100-procentnog radnog učinka. To znači da će kamion uvijek biti raspoloživ u trenutku kada vam je potreban. A ako ne bude, nabavićemo vam drugi kamion ili vam osigurati finansijsku naknadu.

Povećajte svoj radni učinak
Mehaničar u vozilu za Volvo FH16

TELEMATSKI PRISTUPNI UREĐAJ – VAŠ MEHANIČAR U VOZILU

Ova pametna tehnologija omogućava da radionica prati informacije o motoru, kilometraži i potrošnji goriva. Mehaničari također mogu vidjeti dijagnostičke šifre grešaka i pratiti stanje najvažnijih komponenata (kočionih obloga, kvačila, akumulatora itd). Praćenje tako smanjuje neplanirane prekide u radu. To također znači da će radionica biti potpuno spremna kada stignete, pa ćete biti spremni za povratak na cestu u najkraćem mogućem roku.

VAS On-Call – usluga na mjestu i u trenutku kada vam je potrebna

Volvo Action Service On-Call – jednostavno pritisnite dugme

Neplanirani zastoj u bespuću? Pritisnite dugme VAS On Call i sistem će vas spojiti s operaterom koji govori vaš jezik (kamion provjerava državu izdavanja kartice u digitalnom tahografu). Operater zna vašu tačnu lokaciju i ID šasije pa mehaničaru može prenijeti sve dijagnostičke šifre grešaka. Držite se, pomoć je već na putu.

Nabavite dugme VAS
Manje nesreća sa modelom Volvo FH16

Manje nesreća. Veći radni učinak

Opsjednuti smo bezbjednošću. Ona je u našim genima. A ona je i glavni princip koji primjenjujemo kod projektovanja svakog kamiona Volvo. Što manje je nezgoda, to će vaš kamion (i vozač) biti duže na cesti. FH je naš najbezbjedniji Volvo. Ikad proizveden. Pun je i bezbjednosnih karakteristika koje štite kamion, vozača i druge učesnike u saobraćaju.

Predstavljamo vam najbezbjedniji Volvo na svijetu
Pronađite najbližeg distributera

Sviđa vam se zvuk 100-procentnog radnog učinka?

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks zna sve što treba znati o povećanju radnog učinka. Posjetite ga ili ga nazovite.

Pronađite najbližeg distributera