Volvo FL: punopravni član porodice Volvo

Dio porodice

Malo zaobljen, aerodinamičan dizajn. Hrabre linije i grafika. Prepoznatljiva svjetla V-oblika. Volvo FL može biti manji od svoje mišićave braće koja se bave prevozima na duge relacije, ali se ne može poreći da imaju istu DNA. Upoznajte punopravnog člana porodice Volvo.

Novi izgled kamiona Volvo FL

Znak prepoznatljivosti

Novoprojektovani Volvo FL ima klasični metalni znak Volvo podignut s prednje maske na novi viši i istaknutiji položaj ispod prednjeg stakla. Prednje staklo tako se čini veće, što vozaču pruža utisak da je „bliže“ cesti, a kamion izgleda manje opasno u gustom saobraćaju.  

Aerodinamičan izgled novog kamiona Volvo FL

Neka zrak struji

Blago zaobljen, aerodinamičan oblik modela Volvo FL smanjuje otpor zraka, čime se poboljšavaju vozna svojstva i štedi gorivo. A uz prepoznatljivu prednju masku sa saćastim uzorkom omogućava efikasniji protok zraka koji pruža lakše i bolje hlađenje motora i proces naknadne obrade ispušnih plinova.

Volvo FL 4x4, za teške ceste

Kao stvoren za radove

Posebno projektovan za Volvo FL 4x4, po prepoznatljivim trakama razlikuje se od svoje braće s pogonom na dva točka. One prenose i informaciju o njegovoj robusnosti i obezbjeđuju da se ističe u gomili.

U ponudi je preko 650 boja. Sve su ekološke.

Uštedite vrijeme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj lakirnici – samo poručite Volvo kabinu u boji koju volite. Na raspolaganju vam stoji 650 različitih tonova i nijansi. Ukoliko ne nađete onu koju tražite, možemo vam izmiješati sve boje koje želite.

Želite li vidjeti kako bi izgledala? Koristite donji program za farbanje kabine.

Imajte na umu da monitor računala ne može potpuno vjerno prikazati boje. Da biste vidjeli stvarne uzorke boja, posjetite distributera za Volvo. Ne zaboravite da sve boje nisu raspoložive na svim modelima i na svim tržištima. Na slici je prikazan kamion sa najvišim nivoom farbanja.

Ovaj program za bojenje sadrži sve boje dostupne u sistemu prodaje. Mnoge pune boje također su dostupne s prozirnim premazom. Ako ne možete pronaći željenu boju, obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo.

VT

Zapelo vam je za oko?

Provjerite pobliže stil i suštinu modela Volvo FL – posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera