Kamioni Volvo FL daljinski su povezani sa radionicom Volvo

Volvo Zlatni servisni ugovor

Volvo FL sada je dostupan sa Zlatnim Servisnim ugovorom. To znači da će se bitni sistemi vašeg kamiona povezati s vašom Volvo servisnom radionicom koja će ih pratiti preko daljinske veze. A to znači da ćete biti pozvani na servis tek kada on bude stvarno potreban. Male poteškoće moći će se prepoznati prije nego što postanu veliki problemi. A održavanje i popravci moći će se izvesti tokom planiranog prekida rada. Tako će vaš kamion provesti manje vremena u radionici, a više na cesti.

Upoznajte se sa Volvo Zlatnim Servisnim ugovorima
Volvo FL i Volvo Action Service

Volvo Action Service

Potrebna vam je pomoć na cesti? Nazovite broj usluge Volvo Action Service i sistem će vas povezati s koordinatorom za nekoliko sekundi. Odgovarajući serviser s odgovarajućim alatom odmah će krenuti prema vama – u bilo kojem trenutku, bilo kojeg dana, na bilo kojem mjestu.

Više o službi Volvo Action Service
Inovativne karakteristike bezbjednosti kamiona Volvo FL

Manje nesreća. Veći radni učinak

Opsjednuti smo bezbjednošću. Ona je u našim genima. A ona je i glavni princip koji primjenjujemo kod projektovanja svakog kamiona Volvo. Što manje bude nezgoda, to će vaš kamion biti duže na cesti. Inovativne karakteristike bezbjednosti kamiona Volvo FL štite kamion, vozača i druge učesnike u saobraćaju.

Karakteristike bezbjednosti koje spašavaju živote
VT

Želite povećati svoj radni učinak?

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks zna sve o povećanju radnog učinka. Posjetite ga ili ga nazovite.

Pronađite najbližeg distributera