Kancelarija u kamionu Volvo FM

Zakoračite u svoj ured

Miran, profesionalan i odlično opremljen – to je radno mjesto u kojem ćete željeti provoditi vrijeme. Boje i materijali pažljivo su odabrani. Obline komandne table elegantno zaokružuju prostor. A izuzetno široko vjetrobransko staklo pruža vam sjajnu kontrolu ceste.

Nova komandna ploča u kamionu Volvo FM

Sve nadohvat ruke

Bez naginjanja. Bez istezanja. Bez odvraćanja pažnje s ceste. U kamionu Volvo FM vaši instrumenti su tačno tamo gdje su vam potrebni. Najvažnije informacije samo su jedan pogled od vas. A prilagodljivi prekidači obezbjeđuju da funkcije koje najčešće koristite budu najbliže ruci. 

Puno novih mogućnosti za odlaganje u novom kamionu Volvo FM

Puno prostora za vašu opremu

Od olovaka i kopči do telefona i omiljene šoljice – sitnice često pomažu u obavljanju posla. Zato smo stvorili puno korisnog prostora za odlaganje. Prostrana prednja strana, prostor iza ležaja, prednji i stražnji pretinci za odlaganje mogu se precizno prilagoditi vašim potrebama. A mnoštvo pretinaca pomaže u organizaciji stvari kao što su dokumenti. Tu su čak i držač za računar, korpa za otpadni papir i preklopni držač za bocu od dva litra.

Novo udobno sjedište vozača u kamionu Volvo FM

Da li udobno sjedite?

Sjedište vozača pruža izuzetnu potporu, raspon i prostor za noge. Može se podesiti 20 cm prema naprijed ili nazad, kao i 10 cm po visini. Sjedit ćete udobnije nego ikada.

Upravljač kamiona Volvo FM može se podesiti vertikalno i nagnuti

Vaš savršen položaj za vožnju

Kolo upravljača može se podesiti 90 cm po visini i 28 stepeni po nagibu. Praktično se reguliše nožnom pedalom, a lako se sklapa i sprema prilikom ulaska u kabinu i izlaska iz nje. Ergonomski dizajn nudi različite mogućnosti držanja pa će vam cijeli dan biti prijatno. A imate i mogućnost presvlačenja kožom, ako vam je potrebno malo dodatnog luksuza.

Sistem za usluge kamiona Volvo FM

Sistem za usluge, informacije i zabavu.

jednostavna navigacija Dynafleet, poboljšana komunikacija i kvalitetna audio zabava. Integrisani sistem za usluge, informacije i zabavu kompanije Volvo Trucks donosi sve te funkcije putem jednog interfejsa – dodirnog ekrana veličine sedam inča. Upravljanje je moguće ručno, glasovnim komandama i pritiskom dugmadi na upravljaču.

Doživite svoju kabinu na nov način.

Jednostavna upotreba kamiona Volvo FM

Jednostavna upotreba

Pojednostavite upravljanje uslugama, informacijama i zabavom. Osjetite prednosti: naprednije i bezbjednije iskustvo vožnje, lakšu navigaciju i efikasnije upravljanje voznim parkom.

Ovaj sistem predstavlja kombinaciju jedinice za audio funkcije i zabavu u kabini te funkcija sistema Dynafleet i navigacije.

Integracija usluga, informacija i zabave znači lakše upravljanje. Dodirnite ekran, pritisnite dugme na upravljaču ili upotrijebite glasovnu komandu. Šta god vam najbolje odgovara.

Pronađite najbližeg distributera

Neka vam bude prijatno

Postavite željeni položaj za vožnju. Isprobajte ležaj. Uživajte u pogledu. Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks upoznaće vas sa svim karakteristikama kabine kamiona Volvo FM.

Pronađite najbližeg distributera