Niska kabina ne znači manje udobnosti za vozača

1,39 m za igru

Ako prevozite automobile, potreban vam je nizak kamion. Prostor za još jedan auto često je stvar nekoliko centimetara. Niska kabina za spavanje na novom modelu Volvo FM niža nego ikada – uz odgovarajuće specifikacije iznosi samo 2,61 m. Ako morate ostati u evropskim granicama od 4 m, to vam ostavlja do 1,39 m za vaš dragocjen teret

Bez antena koje vire iz krova

Pregledan krov

Iskorištavanje prednosti niske kabine znači da ništa nemate na krovu. Dakle, sve antene na modelu Volvo FM mogu se premjestiti – WLAN antena na prednju policu, telefonska antena na komandnu tablu, a antene za cestarinu, FM, CB radio i Dynafleet na bočne strane kabine.

Uđite u nisku kabinu kamiona FM

Uskočite, iskočite

Kad svaki dan po cijeli dan uskačete u kabinu i iskačete iz nje, to mora biti jednostavno. Izuzetno niska šasija kamiona Volvo FM ima ulaznu stepenicu na samo 26 cm iznad tla, zavisno od dimenzija i marke guma. Vrata se otvaraju do punih 90 stepeni, a rukohvat vam omogućava lako uskakanje.

Dimenzije niske kabine kamiona FM

Sažetak svih karakteristika

A. Kabina
B. Okvir
C. Ovjes
D. Gume 355/50 (pod opterećenjem)

Pronađite najbližeg distributera

Budite niski

Ako vam odgovara niska kabina za spavanje, nazovite ili posjetite lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks. Oni će vam rado sve pokazati.

Pronađite najbližeg distributera