Pogledajte videosnimku kako biste saznali više o telematskom pristupnom uređaju

Ključ je telematski pristupni uređaj

Omogućite servisnoj radionici da na daljinu prati stanje vašeg kamiona

Pametnije planiranje servisa

S Volvo Zlatnim servisnim ugovorom servisiranje ne ugrožava radni učinak. Telematski pristupni uređaj pruža radionici pristup podacima o motoru, kilometraži, potrošnji goriva i stanju vitalnih dijelova dok ste na cesti. To znači da nećete biti pozivani na održavanje do momenta kada ono ne bude stvarno potrebno. Također ćete biti upozoreni na problem prije nego što on prouzroči zastoj, a kada dođete u radionicu, sve će već biti spremno. Dakle, ni kap vašeg vremena ni novca neće otići u vjetar

Karakteristike on line: daljinski pristup serviserima

Rutinsko održavanje, s bilo kojeg mjesta

Određeni radovi održavanja ne zahtijevaju dolazak u servisnu radionicu. S uslugom Karakteristike Online, tehničar može pristupiti vašem vozilu preko daljinske veze i obaviti kalibraciju prikazane potrošnje goriva, veličine rezervoara za gorivo (ako ste ugradili dodatne rezervoare) i željeno ograničenje brzine. Može čak i daljinski omogućiti funkciju pokazivača opterećenja. Jednostavno se zaustavite uz cestu na nekoliko minuta i dopustite da virtuelni tehničar odradi svoj posao.

Jednim pritiskom na dugme VAS stupate u direktan kontakt s odgovarajućoj službom pomoći na cesti

Izuzetna pomoć na cesti

Volvo Zlatni ugovor uključuje i uslugu Volvo Action Service On Call. Jednostavno pritisnite dugme VAS na komandnoj tabli i za nekoliko sekundi razgovaraćete s operaterom koji govori vaš jezik. Odrediće vaš tačan položaj i pristupiti dijagnostičkim šiframa grešaka na kamionu. U najkraćem mogućem roku biće upućeno servisno vozilo s odgovarajućim mehaničarom, alatom i rezervnim dijelovima. Nema gubljenja vremena. Nema gubljenja resursa.

Šta čini uslugu Volvo Action Service posebnom
Pronađite najbližeg distributera

Krenite na cestu. I ostanite na njoj

Saznajte kako možete postići 100-procentni radni učinak – obratite se lokalnom distributeru kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera