Jednostavna specifikacija šasija za svaki transportni zadatak

Koliko je fleksibilan?

Jako. Rezervoari za gorivo mogu se postaviti s bilo koje strane. Može se promijeniti i položaj kutija s alatom, rezervoara goriva i rezervoara za AdBlue. Dužina stražnjeg okvira može se prilagoditi u koracima po 50 mm. Nudimo široku paletu osovinskih razmaka. A sve možemo fabrički prilagoditi tako da tačno odgovara vašim specifikacijama.

Pogledajte koncept nove šasije
Volvo FM skrojen po mjeri u fabrici

Fabrička garancija

Vaš Volvo FM biće jedinstven. Čim ga naručite, fabrika će optimizovati njegove specifikacije. Šasija se u fabrici može prilagoditi i ekstremnim primjenama. Sve to povećava kvalitet, skraćuje vrijeme isporuke i daje potpuniju garanciju – potpun paket Volvo.

Volvo interfejs za karoserijsku opremu olakšava stvari

Pametno ožičenje

Interfejs za proizvođače karoserijske opreme za Volvo FM znači da se proizvođač opreme može priključiti na električni sistem i prilagoditi funkcije. Osim napajanja dodatne opreme, interfejs vozaču omogućava upravljanje pomoću komandne table i daljinskog upravljača.

Više o interfejsu za karoserijsku opremu
Volvo FM s povećanim kapacitetom opterećenja prednje osovine

Ekonomične osovine

Povećali smo nosivost osovina kako bismo Volvo FM učinili još fleksibilnijim. Njegova mala visina šasije i jača konfiguracija osovina pomaže u pronalaženju optimalnog rješenja – onog koje omogućava preuzimanje zadataka koje vaši konkurenti ne mogu obaviti i bolje iskorištavanje postojećih karakteristika.

Najava tražilice distributera

Toliko opcija

Volvo FM toliko je fleksibilan da možete izraditi tačno onakve specifikacije kakve su vam potrebne. Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pomoći u pronalaženju kombinacije koja vam najbolje odgovara.

Pronađite najbližeg distributera