Volvo FM: obećanje 100-procentnog radnog učinka sa Zlatnim servisnim ugovorom

Radni učinak od 100% – zagarantovan

Vrhunski dizajn, komponente najvišeg kvaliteta, superiorno servisiranje i široka mreža za podršku. Dodajte telematsku tehnologiju i Volvo Zlatni servisni ugovor i dobićete garanciju 100-procentnog radnog učinka. To znači da će kamion uvijek biti raspoloživ u trenutku kada vam je potreban. A ako ne bude, nabavićemo vam drugi kamion ili vam osigurati finansijsku naknadu.

Povećajte svoj radni učinak
telematics

TELEMATSKI PRISTUPNI UREĐAJ – VAŠ MEHANIČAR U VOZILU

Ova pametna tehnologija omogućava da radionica prati informacije o motoru, kilometraži i potrošnji goriva. Mehaničari također mogu vidjeti dijagnostičke šifre grešaka i pratiti stanje najvažnijih komponenata (kočionih obloga, kvačila, akumulatora itd). Praćenje tako smanjuje neplanirane prekide u radu. To također znači da će radionica biti potpuno spremna kada stignete, pa ćete biti spremni za povratak na cestu u najkraćem mogućem roku.

Volvo Action Service: dostupno jednim pritiskom dugmeta

Volvo Action Service On-Call – jednostavno pritisnite dugme

Neplanirani zastoj u bespuću? Pritisnite dugme VAS On Call i sistem će vas spojiti s operaterom koji govori vaš jezik (kamion provjerava državu izdavanja kartice u digitalnom tahografu). Operater zna vašu tačnu lokaciju i ID šasije pa mehaničaru može prenijeti sve dijagnostičke šifre grešaka. Držite se, pomoć je već na putu.

Nabavite dugme VAS
Volvo FM s inovativnim karakteristikama bezbjednosti

Manje nesreća. Veći radni učinak

Opsjednuti smo bezbjednošću. Ona je u našim genima. A ona je i glavni princip koji primjenjujemo kod projektovanja svakog kamiona Volvo. Što manje je nezgoda, to će vaš kamion (i vozač) biti duže na cesti. Inovativne bezbjednosne karakteristike kamiona Volvo FM štite kamion, vozača i druge učesnike u saobraćaju.

Karakteristike bezbjednosti koje spašavaju živote
Pronađite najbližeg distributera

Želite postići radni učinak od 100%?

Lokalni distributer kompanije Volvo Trucks zna sve o povećanju radnog učinka. Posjetite ga ili ga nazovite.

Pronađite najbližeg distributera