Kamioni

Naša kampanja za bezbjednost u saobraćaju

VIDJETI I BITI VIĐEN

Jednostavna aktivnost koja pokazuje kako poboljšati sigurnost kada je u pitanju interakcija biciklista i vozača kamiona.

Razlika koja spašava živote

Bezbjednost je prioritet kompanije Volvo Trucks još od njenog osnivanja. Istraživanjem i analizom postalo je jasno da je većina saobraćajnih nesreća posljedica ljudskog faktora. Zato smo, uz razvoj mnogih inovativnih funkcija bezbjednosti za svoje proizvode, željeli uraditi još više.

Da vidite i da vas vide

Naš je cilj podići svijest ljudi o njihovoj vidljivosti u saobraćaju. Kampanja ukazuje na situacije u koje su uključeni biciklisti i drugi učesnici u saobraćaju, i kako poboljšati sigurnost u interakciji biciklista i vozača kamiona.

Obrazovni komplet je besplatan i dostupan svima. Na primjer, nastavnici mogu upotrijebiti vježbe na svojim učenicima, a voditelji ih mogu primijeniti kao poslovnu aktivnost.

Obrazovni komplet

Komplet „Vidjeti i biti viđen“ koji služi kao inspiracija sastoji se od Vodiča za instruktore, PowerPoint prezentacije i vodiča za bezbjedno provođenje vježbi na otvorenom u kojima učestvuje i kamion.

Nakon završetka aktivnosti često je dobro podijeliti materijale kao što su refleksivni prsluci radi dodatne promocije bezbjednosti u saobraćaju.

Preuzmite obrazovni komplet

Obrazovni komplet Format ZIP Size 870 MB

Provjerite bezbjednost iz prve ruke

Vaš lokalni distributer kompanije Volvo Trucks može vam pokazati sve izuzetne bezbjednosne funkcije i odgovoriti na sva vaša pitanja o bezbjednosti.