Školovani servisni tehničari i prave usluge znače bolji radni učinak

Radioničke usluge

Prava usluga. Najvještiji mehaničari. Vrhunski kvalitetni dijelovi Usluge kompanije Volvo Trucks pomažu vam da iz svog kamiona izvučete maksimum. Inovacije kao što su telematski pristupni uređaj znače da uvijek možete pratiti zdravlje svog kamiona. A prethodno planirano servisiranje omogućava veći radni učinak, manje troškove vlasništva i veću operativnu kontrolu za vas.

Više o našim radioničkim uslugama
Dynafleet vam pomaže u kontroli konačnog rezultata

Sistem upravljanja voznim parkom

Znanje je od ključnog značaja za svako profitabilno poslovanje. Dynafleet ga osigurava za vaše transportne zadatke. Primaćete detaljne informacije o svojim vozilima i vozačima, kao i o načinima kontrole troškova i produktivnosti.

Otkrijte kako Dynafleet može poboljšati vaše poslovanje
Uštedite do 5% goriva – bez napora

Savjeti za gorivo

Uštedite do 5% goriva. Naši lični treneri za potrošnju goriva pružaju analize i savjete koji su vam potrebni za stalno smanjenje troškova.

Saznajte kako vam usluga Savjeti za gorivo može pomoći
Razvoj vozača omogućava vam da iz svog kamiona izvučete maksimum

Razvoj vozača kamiona Volvo

Vrhunski kamion zaslužuje vrhunskog vozača. Ulaganje u obučavanje radi usavršavanja vozača kompanije Volvo Trucks pružiće vam podršku kako biste na najbolji način iskoristili svoj kamion, bez obzira na zahtjeve. Rezultat? Poboljšanja potrošnje goriva, produktivnosti i bezbjednosti.

Pronađite najbližeg distributera

Vodite brigu o svom poslovanju

Usluge možete dogovoriti s lokalnim distributerom. A ovdje ih možete pronaći.

Pronađite najbližeg distributera