Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×

Najnovija saopštenja za javnost

29 matches

1 of 2

 • Volvo Trucks Bosna i Hercegovina nudi mogućnost vlasnicima Volvo kamiona da zamjenu vitalnog sklopa pogonskog sistema – kvačila - obave uz velike uštede: za vozila s Euro V motorima popust na dijelove koji se koriste za zamjenu odobrava se popust od 40 odsto od iznosa u važećem cenovniku, a za vozila s Euro VI motorima popust iznosi 35 posto.

  `
 • Postojeći asortiman Volvo kamiona podrazumijeva dobro provjerena rješenja koja su napravljena kako bi poboljšala vaše poslovanje i produktivnost i time doprinijela vašoj profitabilnosti.

  `
 • S namjerom da bude bliže kupcima novih i polovnih kamiona i korisnicima servisnih usluga, te da odgovori na zahtjeve brojnih vlasnika kamiona Volvo i Renault, kompanija Volvo Trucks Bosna i Hercegovina otvara novi prodajno-servisni centar u Matuzićima, kod Doboja, na adresi Doboj jug, ulica 203. brigade broj 34.

  `
 • Novi teški kamioni kompanije Volvo Trucks, koji su stigli na tržište u Bosni i Hercegovini, razvijeni su kako bi pomogli vozačima da efikasno, sigurno i odgovorno rade svoj posao. Svi modeli - Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX - imaju novi, fleksibilni korisnički interfejs sa digitalnom instrument-tablom koja vozačima pruža važne informacije u svakoj situaciji. Pored toga, kamioni Volvo FM i FMX imaju nove kabine koje vozačima obezbjeđuju više prostora i poboljšanu direktnu preglednost.

  `
 • Završen je Volvo Trucks Demo Tour kroz Bosnu i Hercegovinu. Sa naša tri nova kamiona Volvo FH, Volvo FM i Volvo FMX, obišli smo dobar dio BiH i bili u gostima kod gotovo 40 kompanija, a naši domaćini ni u jednom slučaju nisu krili oduševljenje.

  `
 • Volvo FH sa funkcijom I-Save sada je predstavljen u verziji sa još ekonomičnijom potrošnjom goriva koja može smanjiti troškove goriva za čak do devet odsto. Ovo predstavlja značajno poboljšanje od dva procentna poena u odnosu na prethodnu generaciju.

  `
 • U BiH je ove sedmice završen poseban Demo Tour novih kamiona Volvo. Kroz brojne bh. gradove prošao je zanimljiv karavan s tri nova kamiona Volvo. Radi se o potpuno novim kamionima serije FH, FMX i FM.

  `
 • Nova generacija četiri najpopularnije familije Volvo kamiona spremna je za evropsko tržište i ovih dana konvoj demo vozila kreće na put po Starom kontinentu. Na toj mapi među prvima je i naša država, što je povod za poziv svim zainteresovanim, koji upućuje Dragana Krstić, generalni direktor Volvo Trucks za region Adriatic South.

  `
 • Ponuda je kratkoročnog karaktera i predstavlja podršku kompanije Volvo Trucks vlasnicima vozila u BiH zbog krize izazvane virusom Covid-19.

  `
 • Nada Transport iz Dervente je transportna kompanija koja se na najbolji način uvjerila u malu potrošnju kamiona Volvo FH500 I-Save.

  `
 • Postrojenja Volvo Trucks u Švedskoj i Belgiji, koja su zatvorena sredinom marta ponovo počinju sa radom. Glavni pokretači i ograničenja za povećanu proizvodnju biće knjiga porudžbina, kapacitet dobavljača i lokalni propisi o socijalnom distanciranju radi spriječavanja širenja korona virusa.

  `
 • I u ovim izuzetno teškim trenucima koje je cijelom svijetu nenadano nametnula pandemija virusa kovid-19, Volvo timovi u svim našim prodajno-servisnim centrima su dokazali da su spremni da požrtvovanim, predanim radom prevaziđu sve probleme i u potpunosti ispune sve potrebe i zahtjeve vlasnika i vozača Volvo kamiona i autobusa.

  `
 • U ovim izazovnim vremenima, kada je pandemija virusa COVID-19 sasvim poremetila sve normalne radne i životne tokove, funkcionisanje drumskog saobraćaja je jedan od prioriteta u svakoj državi na planeti. Kamionski prijevoz je upravo u ovim danima glavni i nezamjenjiv način dostave neophodnih životnih namirnica, kućne i lične higijene, lijekova, medicinskih i zaštitnih sredstava, medicinske opreme i drugih potrošnih materijala.

  `
 • Globalna transportna industrija kamionima i njeni dobavljači smanjili su nivo svojih aktivnosti. Razlog su mjere koje su zemlje preduzele kako bi usporile širenje Korona virusa.

  `
 • Dragi kupci, Živimo u nepredvidljivom vremenu. Želim da vas uvjerim da kompanija Volvo Trucks, zajedno sa čitavom našom evropskom mrežom, čini sve kako bi nastavila sa servisiranjem naših kupaca i u ovom teškom trenutku pandemije izazvane virusom Covid-19.

  `
 • Volvo Trucks lansirao je novi Volvo FH koji sadrži kabinu osmišljenu iznova, inovativne sigurnosne karakteristike i radno okruženje fokusirano na vozača. Cilj ovog novog dizajna jeste da se vozačima omogući produktivniji, sigurniji i ugodniji život na cesti.

  `
 • Volvo Trucks predstavlja četiri nova kamiona, s velikim naglaskom na okruženje, sigurnost i produktivnost vozača. „Zaista smo ponosni na ovu veliku investiciju u budućnost. Naš cilj je da budemo najbolji poslovni partner svojim kupcima, čineći ih još konkurentnijim i pomažući im da privuku najbolje vozače na sve zahtjevnijem tržištu”, kaže Roger Alm, predsjednik kompanije Volvo Trucks. Četiri teška kamiona; Volvo FH, FH16, FM i FMX predstavljaju oko dvije trećine isporuka kompanije Volvo Trucks.

  `
 • Volvo Trucks je lansirao novu generaciju kamiona Volvo FH16 koji uspješno kombinuju nove sigurnosne karakteristike, radno okruženje usmjereno na vozača i najnovije tehnologije kako bi svojim kupcima omogućio da povećaju produktivnost. Novi vodeći model pripada sljedećoj generaciji Volvo Trucks vozila koja su projektovana s fokusom na potrebe vozača.

  `
 • Volvo Trucks je lansirao potpuno novi Volvo FMX sa novom kabinom, povećanim opterećenjem i inovativnim sigurnosnim karakteristikama. S povećanim opterećenjem prednje osovine do 20 tona i osovinskim sklopom koji nosi 38 tona, novi Volvo FMX je izgrađen za najteže uslove i najzahtjevnije zadatke.

  `
 • Volvo Trucks je lansirao Volvo FM nove generacije koji je prepun poboljšanja na vozačkom okruženju i inovacija koje pružaju viši nivo komfora, sigurnosti i produktivnosti. „Prostran i sa izuzetnom vidljivošću, novi teški kamion Volvo FM projektovan je tako da predstavlja vrhunsko radno mjesto na točkovima u svim segmentima”, kaže Roger Alm, predsjednik kompanije Volvo Trucks.

  `

29 matches

1 of 2