Kamioni

Originalni dijelovi Volvo 

Da biste postigli radni učinak, pouzdanost i performanse koje očekujete od Volvo kamiona, prihvatite samo originalne Volvo dijelove. Dizajnirani su tako da savršeno odgovaraju vašem kamionu. Proizvedeni su prema našim beskompromisnim standardima. Baš kao i naši kamioni, testiraju se ne samo u našim laboratorijama, već i u našim opsežnim programima terenskih testova koji pokrivaju širok raspon uslova vožnje – od arktičkog leda do pustinjske vrućine. Drugim riječima, osiguran je njihov kvalitet. A kada dijelove ugradi jedna od naših ovlaštenih radionica, primjenjuje se i dvogodišnja garancija na ugrađene dijelove. Sve kako biste imali miran san koji zaslužujete.

Pravi dio. Pravo mjesto. U pravo vrijeme.
 

Originalni Volvo dijelovi su dostupni putem naše online prodavnice dijelova i od vašeg lokalnog distributera. Uz mrežu distributera i radionica na preko 130 tržišta širom svijeta nikada nećete biti daleko od dijelova i servisa koji će vas vratiti na cestu. Naši efikasni logistički sistemi također osiguravaju dobijete potrebni dio kada vam zatreba.

Naše petnaestogodišnje obećanje o isporuci dijelova
 

Nije bitno koji kamion Volvo vozite ili kad ste ga kupili – vaš radni učinak naš je prioritet. Zato i dalje proizvodimo i isporučujemo bitne dijelove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.

Garancija na ugrađene dijelove
 

Originalni Volvo dijelovi podržani su dvogodišnjom garancijom na ugrađene dijelove. Ako se dio pokvari tokom prve dvije godine zbog nedostatka koji je pokriven garancijom, mi pokrivamo popravak ili zamjenu dijela. Potpuna garancija vrijedi kada radove izvodi ovlaštena Volvo radionica. Ona pokriva popravke ili zamjenu dijelova. Pa čak i posljedičnu štetu.
 

Saznajte više o originalnim servisima kompanije Volvo

Pronađite savršen dio

Mi proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih dijelova Volvo. A naš katalog dijelova olakšava pronalaženje onoga što vam je potrebno.

Pridružite nam se

Originalni dijelovi Volvo, stručna usluga i serviseri koji sve dobro obavljaju u prvom navratu. Sve to počinje kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.