To je osnovna životna činjenica – kada ste posvećeni dugoročnim ciljevima, morate se brinuti o sebi. Sve je važno – na ovaj ili onaj način. Svaki trening, svaki obrok, svako rastezanje poprima novo značenje – jer ako je učinjeno kako treba, omogućuje vam da nastavite raditi ono što ste uvijek radili, najbolje što možete. Isto važi i za vaš kamion Volvo. Izbor originalnih dijelova Volvo održava vaš kamion u vrhunskoj formi – i to još dugo.

Originalni dijelovi Volvo
Originalni dijelovi Volvo

Originalni dijelovi Volvo – evo zašto

Vrhunska vozila koja koriste visokokvalitetne dijelove također trebaju servisiranje i popravke. Dakle, kada dođe vrijeme, mi ćemo maksimalno povećati vaš radni učinak i efikasnost pomoću originalnih dijelova Volvo. Dizajnirani su i testirani da bi se obezbijedile optimalne performanse i savršeno uklapanje u vaš kamion Volvo. Zajedno sa svakim originalnim dijelom Volvo, originalni zamjenski dio Volvo i originalni pribor Volvo obezbjeđuju potpuno bezbrižan san. Zato sa sigurnošću možemo reći da originalni dijelovi Volvo povećavaju vijek trajanja vašeg vozila, smanjuju rizike i pružaju najveću vrijednost za novac.

Lokator distributera

Montirajte originalne dijelove Volvo

Originalni dijelovi Volvo, stručna usluga i serviseri koji sve dobro obavljaju u prvom navratu. Sve to počinje kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera
Naši dijelovi omogućavaju radni učinak koji drugi dijelovi ne mogu omogućiti

Originalni dijelovi Volvo sada imaju dvogodišnju garanciju na ugrađene dijelove

Mi održavamo visoke standarde. A naši standardi kvaliteta isti su za naše dijelove s obzirom na to da su to isti dijelovi pomoću kojih smo napravili vaš kamion. Dakle, kada vam bude potrebna zamjena, mi ćemo upotrijebiti samo originalne dijelove Volvo. Oni će osigurati efikasnu potrošnju goriva vašeg vozila i smanjiti emisije ispušnih plinova. I stalno ga održavati u dobrom radnom stanju, dan za danom. Jednostavno rečeno, omogućuju radni učinak koji drugi dijelovi ne mogu.

Dijelovi koji bolje rade

Originalni dijelovi Volvo nemaju samo garanciju kvaliteta. Konstruisani su prema našim specifikacijama i proizvedeni prema beskompromisnim standardima. Također se strogo ispituju. Savršeno odgovaraju. I pružaju vam miran san koji zaslužujete. 

Nikada niste daleko od rezervnih dijelova koji vam trebaju

Pravi dio. Pravo mjesto. U pravo vrijeme

Uz mrežu radionica na 140 tržišta širom svijeta nikada nećete biti daleko od dijelova i servisa koji će vas vratiti na cestu. Naši napredni logistički sistemi također osiguravaju da ćemo pronaći dio koji vam je potreban i isporučiti ga na efikasan način koji primjenjuje kompanija Volvo.

Vaš radni učinak je naš prioritet

Petnaestogodišnje obećanje proizvodnje

Nije bitno koji kamion Volvo vozite ili kad ste ga kupili – vaš radni učinak naš je prioritet. Zato i dalje proizvodimo i isporučujemo sve bitne dijelove najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela.

Pronađite dijelove koji su vam potrebni – dostupno ih je više od 100.000

Pronađite savršen dio

Mi proizvodimo i isporučujemo više od 100.000 originalnih dijelova Volvo. A naš katalog dijelova olakšava pronalaženje onoga što vam je potrebno.

Pregledajte brošuru sa dijelovima

ORIGINALNI DIJELOVI VOLVO – DVIJE BEZBRIŽNE GODINE

Naši dijelovi su originalni. A mi smo toliko uvjereni u njihov kvalitet da ćemo vam za njih dati dvogodišnju garanciju na ugrađene dijelove. 

Ako se dio pokvari tijekom prve dvije godine zbog nedostatka koji je pokriven garancijom, mi pokrivamo popravak ili zamjenu dijela.

Potpuna dvogodišnja garancija na ugrađene originalne dijelove Volvo primjenjuje se kada radove izvodi ovlaštena radionica kompanije Volvo. Ona pokriva popravke ili zamjenu dijelova. Pa čak i posljedičnu štetu.

Zamjenski dijelovi Volvo

Zamjenski dijelovi Volvo su originalni dijelovi Volvo koji se obnavljaju u prvobitno stanje i prodaju po konkurentnoj cijeni. Standardi kvaliteta zamjenskog dijela isti su kao i za potpuno nove dijelove. A dobićete i potpuno jednaku garanciju.

Naš asortiman zamjenskih dijelova jedan je od najširih na tržištu. Pronaći ćete sve od zračnih kompresora, upravljačkih jedinica i kompleta kvačila do motora, mjenjača, turbopunjača i tahografa – po cijeni koju ćete cijeniti i uz standard u koji se možete pouzdati.

VT

Pridružite nam se

Originalni dijelovi Volvo, stručna usluga i serviseri koji sve dobro obavljaju u prvom navratu. Sve to počinje kod lokalnog distributera kompanije Volvo Trucks.

Pronađite najbližeg distributera