Mi znamo koliko je važno zadržati kamion na cesti. Stoga su originalni dijelovi i dodatna oprema Volvo projektovani za maksimalnu pouzdanost, trajnost i performanse. Imaju obezbijeđen kvalitet i zadovoljavaju specifikacije i stroge zahtjeve kompanije Volvo. Baš kao i naši kamioni, originalni dijelovi kompanije Volvo testiraju se ne samo u našim laboratorijama, već i u našim opsežnim programima terenskih testova koji pokrivaju širok raspon uslova vožnje – od arktičkog leda do pustinjske vrućine.

Ako dođe do neplaniranog zaustavljanja, naš napredni i efikasni logistički sistem osiguraće da odmah pronađemo prave dijelove i isporučimo vam ih. A naši kvalifikovani tehničari biće spremni pomoći, tako da će se kamion vratiti na cestu u najkraćem mogućem roku. Maksimizovana mobilnost. I garantovan bezbrižan rad.

Kvalitet

Originalno stanje. Zato što ste to već na početku dobili. Možete se osloniti na fabrički nivo kvaliteta, izdržljivost i prikladnost kojom će se vaš kamion Volvo održavati kao pravi kamion Volvo.

Dostave

Pravi dijelovi. Na pravom mjestu u pravo vrijeme. Mreža kompanije Volvo Trucks obuhvata više od 130 zemalja i više od 2000 distributera i radionica.

Garancija

2 godine garancije za ugrađene originalne dijelove i dodatnu opremu kompanije Volvo.

Originalni dijelovi Volvo – Usluge kompanije Volvo Trucks

Originalni dijelovi Volvo

S pravim dijelovima na osnovi pravih specifikacija, originalni dijelovi kompanije Volvo najbolji su način da zadržite svoj kamion na cesti.

Pročitajte više o originalnim dijelovima kompanije Volvo
Dodatna oprema kompanije Volvo Trucks – Usluge kompanije Volvo Trucks

Dodatna oprema za kamione Volvo

Pretvorite kamion Volvo u svoj kamion Volvo unaprjeđujući njegov izgled, performanse i udobnost.

Trgovine kompanije Volvo Trucks – Usluge kompanije Volvo Trucks

Trgovina s proizvodima kompanije Volvo Trucks

Proizvodi kompanije Volvo Trucks jedinstveni su, osmišljeni kako bi podržali svakodnevni stil vožnje vozača.

Posjetite trgovinu s proizvodima kompanije Volvo Trucks

Važne vijesti i priče

Novi život motora

U pogonu u Flenu isluženi motori teških kamiona dobijaju priliku za novi život. Nakon prerade postaju kao novi, a taj postupak ima manji utjecaj na okoliš....

Jedan prozor u digitalni svijet

Digitalizacija brzo preoblikuje društvo, a transportna djelatnost nije izuzetak. Carina Holm, direktorica usluga u kompaniji Volvo Trucks, objašnjava kako će uvođenje usluge Volvo Connect, jedinstvenog interfejsa za informacije i usluge, olakšati ...

Lakši kamion za veću korisnu nosivost

Budući da radi na tržištu sa jakom konkurencijom, kompanija Arclid Transport morala je maksimalno povećati kapacitet i produktivnost. Ulaganjem u specifična rješenja u prevozu u kombinaciji sa osposobljavanjem vozača, voditelj voznog parka Peter ...

Kontaktirajte lokalnog distributera

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja vašeg kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks vam je na raspolaganju. Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.

Pronađite najbližeg distributera