Kamioni

BOSNA I HERCEGOVINA

×
Finansijski proizvodi – Usluge kompanije Volvo Trucks

Finansiranje, iznajmljivanje i osiguranje kamiona Prilagođeno vašem poslovanju

Finansijski proizvodi

Svako poslovanje je jedinstveno i ima svoj način osiguravanja rasta i profitabilnosti, zato mi posvećujemo vrijeme uskoj saradnji s vama kako bismo pronašli pravo rješenje. Kao rezultat toga, finansijska rješenja koja pruža kompanija Volvo Financial Services, pametna su i fleksibilna. Prilagođena su vašoj poslovnoj organizaciji.

Od jedne jedinice do cijelog voznog parka. Novom ili polovnom. Možete dobiti kompletno rješenje za svoju kompaniju. Dobijate snagu pružaoca usluga koji će vas podržati u dobrim i izazovnim vremenima. Na svakom koraku tog puta.

Fleksibilnost

Kao pružatelj finansijskih usluga za kompaniju Volvo Trucks mi shvatamo vaše poslovanje i možemo vam ponuditi podršku i fleksibilnost kao niko drugi.

Ease

S nama je jednostavno poslovati. Radimo brzo. Naše usluge dostupne su putem vašeg lokalnog distributera.

Drugi izvor

Finansijsko rješenje kompanije Volvo može biti sekundarni izvor finansiranja koje vam je potrebno. Kako biste mogli očuvati svoj kredit kod banke.

Volvo Financial Services ne pruža porezne ili računovodstvene savjete. Kupci se moraju posavjetovati sa svojim poreznim savjetnikom ili računovođom o individualnim okolnostima.

Kontaktirajte lokalnog distributera

Od pronalaska odgovarajućeg dijela do popravka ili servisiranja kamiona, vaš lokalni trgovac kompanije Volvo Trucks tu je da bi vam pomogao. Nazovite nas – ili još bolje, posjetite nas.