Kamioni

PRIBAVLJANJE PRISTANKA I INFORMACIJE ZA KUPCE

1. Obrada ličnih podataka i svrha njihove upotrebe Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks), reg. br. 556013-9700 (u daljem tekstu: Društvo), sa sjedištem na adresi: Gropegårdsgatan, 405 08 Gothenburg, Švedska, jeste kontrolor podataka u okviru obrade vaših ličnih podataka. Društvo će u okviru svoje djelatnosti obraditi vaše lične podatke, na primjer vaše ime i prezime, vašu firmu, adresu, broj fiksnog telefona, broj mobilnog telefona, e-adresu i ostale podatke za kontakt koje ćete kao kupac dostaviti Društvu. Informacije će biti upotrijebljene za obradu i ispunjavanje vašeg informativnog upita u vezi s dostupnošću vozila, kao i za svrhe administracije, procjene i unapređivanja odnosa s kupcima, na primjer pomoću direktnih marketinških kampanji Društva i naših distributera (u okviru grupe našeg Društva i van nje).

2. Prijenos ličnih podataka Lični podaci mogu se prenijeti, kako u Evropskoj uniji tako i van nje, društvima iz grupe Društva, našim distributerima i ostalim preduzećima, s kojima Društvo redovno posluje, i uskladiti s njima u gore navedene svrhe.

3. Pristup Imate pravo na besplatan pristup svojim podacima jednom u kalendarskoj godini. Pristup možete zatražiti tako što ćete nam dostaviti pismeni zahtjev. Takav zahtjev treba da potpišete i da nam ga pošaljete poštom na donju adresu. Pristup svojim podacima ne možete zatražiti e-poštom. Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks) Att: Customer Service 405 08 Gothenburg Sweden

4. Ispravci Imate pravo zatražiti ispravku, blokiranje ili brisanje svojih ličnih podataka koje je Društvo obradilo.

5. Pristanak Koristeći našu pretplatničku uslugu, pristajete na obradu svojih ličnih podataka na gore navedeni način.