Kamioni

Volvo Selected 
Odaberite polovni kamion na koji se možete osloniti


Kupovina kamiona je velika investicija. Dakle, morate znati da ste napravili pravi izbor. Kada odaberete kamion Volvo Selected, znate da je on rigorozno testiran kako bi zadovoljio iste visoke standarde kvaliteta, performansi i sigurnosti koje zahtijevamo od naših novih kamiona. Jer svaki detalj je bitan.


Možete se osloniti na istu podršku kao kada je kamion bio nov. Naši certificirani tehničari koriste samo originalne Volvo dijelove i imaju pristup svoj specijaliziranoj opremi, dijagnostičkim alatima i potrebnim bazama podataka da bi vaš kamion bio na vrhunskom nivou.

Zašto kupiti polovni kamion od kompanije Volvo Selected? 

Mi smo stručnjaci u industriji

Volvo Selected je službena ponuda iz kompanije Volvo Trucks, jednog od najpouzdanijih brendova i jedne od najvećih marki teških teretnih vozila na svijetu.

Široko rasprostranjena mreža kompanije Volvo

Nudimo vam visokokvalitetnu uslugu s našom široko rasprostranjenom mrežom zastupnika, koji posluju u više od 30 zemalja širom Evrope

Garantiran kvalitet

Vaš kamion mora biti pouzdan i mora ostati na putu. Da bismo to osigurali, koristimo samo kvalitetne originalne Volvo dijelove, a naše usluge uvijek obavljaju stručni tehničari obučeni za vozila Volvo

Na volvoselected.com pronaći ćete širok izbor kamiona, kako kamiona Volvo, tako i drugih marki. Posjetite volvoselected.com da biste pogledali našu ažurnu ponudu.