Kamioni

Kvalitet – to je ono što svakodnevno poštujemo

To nije samo riječ. To je naša misija. Neprekidno nastojanje biti ispred očekivanja i ništa ne prepustiti slučaju. U središtu je svega što radimo, od razvoja proizvoda do globalne servisne mreže. Kako mjerimo kvalitet? Performansama vašeg kamiona. Oni su na cesti kada vi to trebate. I omogućavaju najvišu moguću profitabilnost vašeg poslovanja.

Kvalitetni proizvodi

Mi osmišljavamo, ispitujemo, mjerimo i proizvodimo svaki dio i komponentu preciznošću koja se nekim ljudima može činiti ekstremnom. To je proces koji provodimo strasno i precizno i u koji je od početka do kraja ugrađeno upravljanje kvalitetom. To je ono čime se stvaraju efikasnost, radni učinak, bezbjednost i udobnost koju vi osjećate za volanom kamiona Volvo. I ono što ih održava na cesti, kilometar za kilometrom.

Kvalitetna usluga

Podrška koju vam pružaju naši distributeri. Vještina i stručnost naših tehničara, gdje god su vam potrebni. Kao i opseg i efikasnost naše globalne mreže za podršku. Kada je riječ o servisu, kvalitet kompanije Volvo poboljšava sve, od efikasne potrošnje goriva i bezbjednosti do produktivnosti i zaštite vozača. Osigurava pomoć i dijelove nadohvat ruke, održava vaš kamion na cesti i omogućuje profitabilnost kao konačni rezultat.

Želite li vidjeti kvalitet u akciji?

Obratite se lokalnom distributeru kompanije Volvo Trucks. Oni bi mogli pričati o kvalitetu po cijeli dan. On je njihova strast.