Kamioni

Uštedite do 5% goriva i zadržite potrošnju na tom nivou

Savjeti za gorivo

S uslugom Savjeti za gorivo vaš lični instruktor pomaže vam srezati potrošnju do 5%. Stalno savjetovanje i profesionalno vođenje osiguravaju održive uštede, godinu za godinom.

Dopustite da mi obavimo teži dio posla

Lični savjetnik za potrošnju goriva obaviće teži dio posla. Analiziraće tehnike vožnje i istaknuti područja na kojima možete poboljšati ponašanje tokom vožnje – i ostvariti održive uštede. E-mailom redovno ćete primati savjete koje možete primijeniti u donošenju pravih odluka u stvarnom vremenu.

Koliko možete uštedjeti?

Kamion koji prelazi 140.000 km godišnje, može srezati troškove goriva za 2.500 eura uz podršku usluge Savjeti za gorivo. Uz mjesečnu naknadu od 20 eura po kamionu, to je dobro uložen novac.

Dodatna podrška

Usluga Savjeti za gorivo isporučuje se uz pristup usluzi Toolbox (Kutija s alatima), inspirativnim web-resursom koji će vam pomoći da ostvarite održive uštede. Aplikacija Toolbox obuhvaća vodiče za motiviranje vozača, savjet za postizanje ciljeva i alate kojima ćete lakše podijeliti svoje rezultate sa drugima. Tu je i istraživanje o najnovijim tehnikama uštede goriva.

Spremni za uštede?

Ako u svom kamionu imate instaliran sistem Dynafleet, spremni ste za pokret. Ako ne, mi ga možemo instalirati. Javite se svom distributeru kompanije Volvo da biste započeli postupak.