Kamioni

Servis Volvo kamiona na usluzi i u izazovnim vremenima

U ovim izazovnim vremenima, kada je pandemija virusa COVID-19 sasvim poremetila sve normalne radne i životne tokove, funkcionisanje drumskog saobraćaja je jedan od prioriteta u svakoj državi na planeti. Kamionski prijevoz je upravo u ovim danima glavni i nezamjenjiv način dostave neophodnih životnih namirnica, kućne i lične higijene, lijekova, medicinskih i zaštitnih sredstava, medicinske opreme i drugih potrošnih materijala.
Servis Volvo kamiona na usluzi i u izazovnim vremenima

I mi nastojimo da pružimo maksimalan doprinos neometanom drumskom prevozu, pa je zbog toga naš servisni centar Volvo kamiona u Bosni i Hercegovini i u vanrednom stanju otvoren za pružanje svih hitnih, ali redovnih servisnih usluga – kako bi Volvo kamioni naših kupaca uvijek bili u optimalnoj radnoj kondiciji. Zbog vanrednog stanja smo prilagodili radno vrijeme, pa je naša servisna radionica u Sarajevu otvorena svakog radnog dana od 08 do 16 časova.

Poslovanje našeg prodajno-servisnog centra smo prilagodili mijerama za sprečavanje širenja zaraze virusom COVID-19. Pojačane su higijenske i mijere zaštite: sve poslovne prostorije se učestalo čiste i dezinfikuju specijalnim sredstvima, na ulasku u centre postoje dozatori sa sredstvima koja služe za dezifenkciju ruku posjetilaca - i kada ulaze u objekat i kada iz njega izlaze. Zaposleni na prijemu vozila i u radionicama nose zaštitnu opremu i nastoje da lične kontakte svedu na najmanju moguću mijeru, a, ako su oni neophodni, onda se striktno insistira na poštovanju distance od najmanje dva metra između osoba koje moraju da komuniciraju.

U prijemu vozila na redovno servisiranje i eventualne popravke, kao i  isporukama novih i polovnih vozila, trenutno postoje ograničenja, obzirom da servisni centri rade sa smanjenim kapacitetom, pa je preporučljivo da se vlasnici vozila pravovremeno jave na dole navedene telefonske brojeve kako bi zakazali termin servisiranja ili isporuke vozila. Na ovaj način zajedno obezbjeđujemo i  naše i vaše zaposlene, da dolaze u kontakt sa što manjim brojem ljudi i izbjegnemo nepotrebne kontakte i čekanja.

Brojevi telefona u našem Truck centru, su otvoreni za sva vaša pitanja:

Sarajevo : +387 62 334 890,+387 62 857 857,+387 61 201 790

Želimo da se zahvalimo našim lojalnim kupcima, vozačima koji su, kao i svi naši radnici u servisnim radionicama i drugim službama heroji ovog vremena, da uputimo podršku onima koji rade iz svojih domova, da zahvalimo našim snabdjevačima i svima koji nam pomažu u radu u ovim složenim okolnostima. Svima hvala na posvećenosti i predanosti.